نقل قول نوشته اصلی توسط amir7777 نمایش پست ها
یک سوال چرا هر کی می گه با اون دختر دوست بشم می افتین به فکر ازدواج و نامزدی باید حداقل دو سه سال باهم دوست بشن ببین ایا بهم می خورن یا نه اگه خوردن اون وقت خانواده هارو در جریان می زاریم اگه هم نخوردن که هیچی.

الان تنها سوال من این بعد از این کارها من چطوری باهاش دوست بشم مستقیم حس بهش بگم یا نه یک کار دیگه ای بکنم؟؟
فقط یک نکته که اونم این که می گن اگه مستقیم به دختر ها بگی دوست دارم ازت فاصله می گیرن یا می گن این چقدر ندید بدیده و زیاد جواب نمی ده به نظر شما این حرف چقدر حقیقت داره؟؟؟
ما اون دختر رو حذف میکنیم.. هر دختری..
چطور شما حاضر میشین دو ، سه یا ... سال از عمرتون هدر بره تا ببینین یکی بشما میخوره یا نه! شاید طرف بعد سه سال گفت نمیخوام. .. خب تکلیف عمر و احساسات و اعتماد از دست رفته ی شما چیه؟
وقتی به یه دختر پیشنهاد دوستی میدی و اون میپذیره در حقیقت داری قبح رابطه ی نادرست رو میریزی و آمادش میکنی که بار دیگر و چند بار دیگر این اشتباه رو تکرار کنه و براش عادت بشه.

شما وقتی یه لباسی رو دوست داری میری از مغازه دار قرض میگیری یا میخریش؟ اگر دوست داری کسی مال شما باشه باید اونو واقعی داشته باشی که الان خیلی مناسب این بحثا نیست.
الان وقت درس خواندنه نه عاشقی. شما بقیه رو رها کنین ... اکثر دوستانی که در دانشگاه با هم ارتباط دارن شصت ، هفتاد درصدشون هیچ وقت با هم ازدواج نمیکنن.