سلام و ممنون شیدا.
'گرامی

اومدم نظر خوب شما رو تصدیق کنم و کارهایی که تا اکنون انجام دادیم برای کنترل مسئله اعتماد بنفس و عزت نفس...شد یک صفحه A4 !
بنابراین خلاصه عرض کنم..خانمم هنوز به اون سطح نرسیده که خراب کنه و درس بگیره و بهنر بشه .. عمدتا پس از نتیجه نگرفتن ولو با دلگرمی من بخاطر اینکه نمیتونه با بقیه رقابت کنه رها میکنه و بهونه میاره....
بنابراین کلاسهایی رو که میرفت باهاش خونه کار میکردم و کمک فکری و عملی میدادم که سر همونها هم کلی باید حوصله میکردم که هم اختلاف سلیقه هامون هم اینکه برداشت خودش رو از تحلیل من برتر میدونست و میگفت تو میدونی یامن J
اما بحث دوم تعاملش با افراد اجتماع بود که تا اینجا بخاطر اینکه با افراد همکار یا همکلاسی اش به مشکل میخورد سه تا از کارهاش رو رها کرده بود...در واقع همیشه با افرادی از فامیلشون میرفت اینطور جاها یا یکی رو پیدا میکرد که اونها ازش دفاع میکردند تو محافل مختلف..و به عبارتی تقریبا هرگز خودش رو تو موقعیتی قرار نداده بود که بعنوان فرد پیشرو شناخته بشه و در برابر هجمه های مختلف ابدیده بشه....
و بعد ازدواج تقریبا ارتباطش با دوستنش خدشه در شده بود چون موجب ناراحتی من بود سوء رفتاری که باهاش داشتند و عزت نفسش رو نادیده میگرفتن و خیلی راحت به همسرم بی احترامی میکردند و قهر میکردند و باز همسر من بود که میرفت منت کشی اونا که دوباره دوست بشن!
ولی الحمدلله الان بلطف خدا ازین حیث بمقدار زیادی پیشرفت داشته و تجربه هایی که تو این چندسال کسب کرده تونسته بهش کمک کنه. و با اصرارهای من بالاخره بعداز دوسال دوباره الان مشغول یادگیری یکی از صنایع دستی هست و خب سرامد کلاسشون هست و البته با همکلاسیهاش درگیری داره ولی خب شخصیت پیدا کرده و مورد احترام جمعشون هست و میتونه با کمی افت و خیز رفتارش رو در جمع مدیریت کنه و کارهاش رو هم میفروشه....
البته باز بخاطر اینکه روحیات عجیب و غریب خانمم رو جمع و جور کنم بالاخره حاشیه هایی اضافه میکنه به زندگیمون(مثل درماندگیش وقتی قسمتی از کار رو نمیتونه جمع کنه ..یا قسمتی از کارش خراب میشه یا بعضی موارد نمیدونه باید چیکار کنه ..در بعضی نکات سلیقه ای .. از رفتاری که همکلاسیهاش دارن و وقتی شکست میخوره نمیخواد دیگه کلاس بره .. از اینکه بعنوان فرد موفق شناخته شده و وقتی شکست میخوره و کارش خراب میشه و ابروش بخطر میفته و از همه مهمتر میگه من دوتا کار رو نمیتونم با هم انجام بدم یا خونمون یا کارم و ازین جور چیزا) .. ولی بنظرم چیزی که اضافه میشه به کیفیت و شخصیت زندگیمون کمی بیشتر از معایبش خواهد بود انشاالله.....
بازم که زیاد شد .. ممنون میشم اگر نکته ای بود یاداور بشین ...