به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 27 , از مجموع 27
    عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 18 آذر 98 [ 12:00]
    سطح
    48
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 166
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    128

تشکرشده 199 در 73 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sahar.66 نمایش پست ها
    سلام عزیزم
    نوشته ی شما رو‌خوندم.
    بیینین فکر میکنم در برخورد با کسانی که شما رو دوست دارن خیلی خوب ظاهر نمیشین!
    من در صحبتت درباره نامزد قبلیت همش منتظر بودم اینو بخونم فلانی اخلاقش فلان بود... فلان کار رو کردن و ....
    اما دیدم واقعا درخواست آنچنان عجیب و زشتی نداشتن.
    بالاخره هر کسی شب نامزدی، عقد یا عروسی در بهترین شکل ظاهر میشه و اینکه در اون عکس ها ‌ فیلم ها و جشن همسر هم حقی داره که با بهترین نحو برگزار بشه...چون بالاخره از خودش تا خانوادش آرزوی چنین شب باشکوهی رو دارن و سنگین هست اگر طرف مدام نگران از این باشه فلانی منو ببینه!

من یاد دختر عزیزی افتادم که ایشونم در شب نامزدی اشتباه شما رو مرتکب شدن و الان چهل و خورده ای سالشون هست !
    با وجود شغل خوب، داشتن خانه و ماشین متاسفانه هنوز ازدواج نکردن خیلیم خوشقیافن! اما خب مردم عادی نمیتونن با این رفتارها کنار بیان.
    اینکه خیلی سخت میگیرین و باید و نباید میگذارین پسندیده نیست .
    من میدونم یکسری اعتقادات دارین و این برای امثال منم ارزشمنده اما قرار نیست جوری رفتار کنید که مردم از شما حساب دیگری ببرن و بترسن!
    اگر چنین مسایلی براتون مهم هست فکر میکنم تا حدودی باید دور افراد عادی رو خط بکشین و در مکان هایی فعال باشین که افراد مذهبی حضور دارن و اونها قطعا با شما در این مسایل مشکل نخواهند داشت.
    مکان های زیارتی، سفر با کاروان های فرهنگی، مذهبی، شرکت در جلسات قرآنی ، شرکت در کانون ها و برنامه های فرهنگی، مذهبی‌و ...

سحر جون من فکر میکنم شما جای کمک کردن به صلحیه درباره شناخت برادر دوستش بیشتر برای تخریب کاراکتر خود صلحیه اومدید.

البته میدونم که قصدتون کمکه اما تو حرفهاتون انگار فقط دارید طرفداری میکنید از فرهنگ غرب و اینکه اسرار دارید بگید صلحیه اشتبا کرده نامزدیش رو بهم زده

درست یا غلط عزیزم خیلی وقته ازون موضوع گذشته و فکر کنم بهتره تو این مشکلش کمکش کنیم تا اینکه این موضوع رو بندازیم تو سرش که اصلا اشتباه کرد نامزدیش رو بهم زد

اخه گفت اعتماد بنفسش توی انتخاب اومده ایین فکر کنم شما بیشتر اعتماد بنفسشو اوردی پایین

و اینکه صللحیه خاستگار رو داره اما تو اشنایی مشکل داره شما بهش داری میگی بره کجا خاستگار پیدا کنه ؟؟

کاش یادمون نره میتونیم با یه کلمه یه ادم رو ناراحت کنیم ومتوجه باشیم چی میگیم

2. کاربر روبرو از پست مفید سمیراه تشکرکرده است .

صلحیه (جمعه 25 اسفند 96)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 10:10]
    سطح
    64
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 249
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocial3 months registered5000 Experience Points
    تشکرها
    199

تشکرشده 1,077 در 458 پست

Array
    سلام به پاپیون و سمیراه
    دعوت میکنم ارسال های گذشته ی من رو در این تالار مشاهده کنین و بعد ببینین آیا متاسب با فرهنگ غربی هست یا خیر.
    دوستانی رو که راهنمایی کردم آیا متناسب با فرهنگ وارداتی بوده یا فرهنگ اصیل ایرانی
    آیا به دوستی و روابط آزاد توصیه کردم یا به چهارچوب ازدواج

بنده در پست قبلی خدمت خانم صلیحه عرض کردم که هدفم متوجه کردن این کاربر محترم بود.
    در حقیقت با این سؤالات و پرسش ها میخواستم به ایشون بفهمونم که طبق میل و خواسته های قلبی خودشون در جهت انتخاب افراد در آینده قدم بردارن.
    ما دایره انتخابمون رو باید بر اساس نوع دیدگاهمون نسبت به مسایل مختلف در نظر بگیریم.
    تمامی مردم زندگی عادی خودشونو دارن و ما هم همینطور
    پس باید دنیامونو بر اساس نیازهای خودمون قرار بدیم.

بنده خودم واقفم سوال چی پرسیدم چطور استارتر رو به چالش کشیدم ... میخواستم بهش بعضی موارد رو که شاید بهش کمتر دقت کرده برجسته سازی کنم.

یک سوال از خانم پاپیون دارم .. دوست من شما قطعا ارسال های های گذشته ی من رو دیدین ، چرا پایین اون ارسال ها تشکر نکردین و الان گزارش زدین و بمن عرض میکنین که صلاحیت ندارم؟
    آیا شما فکر نمیکنین اینکار صرفا نمایشی و در جهت تخریب دیگران هست؟
    البته من چندان اهمیتی نمیدم اما در کل اول انسان باید بسنجه و بعد بنویسه.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ

مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ

وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ

وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ

وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَد

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    64
    دستاوردها:
    تشکرها
    199

تشکرشده 1,077 در 458 پست

Array
    نکته ای که از سخنم جا موند این هست که ...
    بنده بر طبق زمان حال نظر نمیدم .
    اول برای گذشته و ریشه یابی مشکلات تمرکزم رو میگذارم و بعد برای آینده مینویسم.
    ته دل خالی کردن یا امید دادن هر دوی اینها واهی و زاییده ذهن ما هستن. در حقیقت زندگی هست که درست برخورد کردن باهاش و انتخاب های درستش یا امید میده یا واقعی ته دل انسان رو خالی میکنه و آدم رو ناامید.
    بله سن ازدواج بالا میره چون انتخاب ها درست نیستن و اینو در حالی میبینیم که شخص هیچ مشکلی نداره.
    ما اینجا نیستیم باغ بهش رو ترسیم کنیم و فرد رو در اشتباهش رها کنیم.
    از نظر من بزرگترین اشتباه نامزدی هست. چرا که زمان آشنایی قبل از نامزدی که اکثرا عقیده دارن سه جلسه حضوری و بقیش با مشاورست بهترین زمان سنجش افراده.

قطعا افراد بعد از نامزدی، عقد یا عروسی شرایط روانیشون تغییر میکنه و دیگه راحت نمیتونن تصمیم بگیرن و اذیت میشن.

نقل قول نوشته اصلی توسط صلحیه نمایش پست ها

میدونم برای همه دخترها ممکنه خاستگاری ناموفق یا حتی نامزدی ناموفق اتفاق بیوفته ولی این دو اتفاقی که برای من افتاد ذهن من رو شدیدا به خودش
    مشغول کرده...

مواجه با یک ادم جدید ، خاستگاری نامزدی و این چیزها که در گذشته بخازرش عذاب زیادی کشیدم واقعا منرو میترسونه و اعتماد بنفس منرو کاملا گرفته

مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ

ویرایش توسط sahar.66 : جمعه 25 اسفند 96 در ساعت 08:17

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 18 آذر 98 [ 12:00]
    سطح
    48
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 166
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    128

تشکرشده 199 در 73 پست

Array
    سلام به پاپیون و سمیراه
    دعوت میکنم ارسال های گذشته ی من رو در این تالار مشاهده کنین و بعد ببینین آیا متاسب با فرهنگ غربی هست یا خیر.
    دوستانی رو که راهنمایی کردم آیا متناسب با فرهنگ وارداتی بوده یا فرهنگ اصیل ایرانی
    آیا به دوستی و روابط آزاد توصیه کردم یا به چهارچوب ازدواج

بنده در پست قبلی خدمت خانم صلیحه عرض کردم که هدفم متوجه کردن این کاربر محترم بود.
    در حقیقت با این سؤالات و پرسش ها میخواستم به ایشون بفهمونم که طبق میل و خواسته های قلبی خودشون در جهت انتخاب افراد در آینده قدم بردارن.
    ما دایره انتخابمون رو باید بر اساس نوع دیدگاهمون نسبت به مسایل مختلف در نظر بگیریم.
    تمامی مردم زندگی عادی خودشونو دارن و ما هم همینطور
    پس باید دنیامونو بر اساس نیازهای خودمون قرار بدیم.

بنده خودم واقفم سوال چی پرسیدم چطور استارتر رو به چالش کشیدم ... میخواستم بهش بعضی موارد رو که شاید بهش کمتر دقت کرده برجسته سازی کنم.

یک سوال از خانم پاپیون دارم .. دوست من شما قطعا ارسال های های گذشته ی من رو دیدین ، چرا پایین اون ارسال ها تشکر نکردین و الان گزارش زدین و بمن عرض میکنین که صلاحیت ندارم؟
    آیا شما فکر نمیکنین اینکار صرفا نمایشی و در جهت تخریب دیگران هست؟
    البته من چندان اهمیتی نمیدم اما در کل اول انسان باید بسنجه و بعد بنویسه.

سلام خانومه سحر

به چالش کشیدن ادمها تو موقعیت حساس شاید تو تخصص خیلی ها نباشه ، من بخودم هیچوقت اجازه نمیدم کسی رو راهنمایی کنم با اینکه خیلی تجربه دارم

و توقع دارم شماهم همینطور باشی ، چون خیلی سخته ادم با یه ادم سردرگم صحبت کنه شاید بجای اینکه اون شخص رو درست به چالش بکشیم و چشم و گوشش

رو باز کنیم بجاش ناراحتی و نگرانی و تشویش بدیم و یه قصه ی ناراحت کننده رو که تازه تونسته ازش بیرون بیادو دوباره به رخش بکشیم و اذیتش کنیم کاری که شما

انجام دادید عزیزم.

1.غیر عادی جلوه دادن عقایدشون که تو جامعه ما بسیار عادی و پسندیدست که مراسم جدا باشه

2.گفتید مراسم گرفتن جدا غیرعادی و اینکه قبول نکردن مختلط مراسم بگیرن سختگیرو غیرعادی و این سختگیریها باعث میشه همه ازشون فراری بشن!!

3.مثال بسیار نابجایی زدید که دختری نامزدیش رو بهم زد(حالا به هر دلایلی) و تا چهل سالگی مجرد موند!!! ( جدا شدن تو خاستگاری نامزدی و عقد اگر بنابر علتی باشه اشتباه نیست هیچ بهتر از یک عمر زندگی کردن با یک انسان اشتباهه)

4.پیشنهاد بیجا درمورد پیدا کردن خاستگار در صورتی که مشکل اصلا یدا کردن خاستگار نیست

5.امید دادن یا ته دل خالی کردن واهی و زاییده ذهنه ؟ عزیزم فکر میکنم جملات ادبی رو بخوبی استفاده میکنی اما به معناش فکر نمیکنی عزیزم بهتره قبل از ادا کردن چند ثانیه درباره معناش

فکر کنی ، امید دادن یا ته دل خالی کردن هست چون همه ما انسانیم و احساس داریم ، و روحیه ما هرچه خوبتر باشه موقعیتهای خوب رو به مت خودمون میکشونیم

هرچه بدتر باشه موقعیتهای بدتر ،

پس لطفا به کلماتت دقت کن من نمیگم باغ رو براش ترسیم کن اما بهتربود تو شناخت خاستگارش کمکش میکردی ایشون تو مسله عقیدتی الان مشکلی نداره

حتی تو تایپیک قبلشم با خاستگارش این مشکل رو نداشت پس لزومی نداره شما به ایشون دراین باره مشاوره بدید.

یه مورد دیگه همه ما میدونیم خیلی عالی و بهتره شناخت قبل از نامزدی باشه (شما اصلا نمیدونی ایشون چقدر زمان داده به خودش تا نامزدش رو بشناسه که قضاوت کردی نشناخته تو سه

جلسه نامزد کرده و بعد بهم زده ) ولی خب ازواج یک هندانه دربستست حتی اگر سالها زمان صرف کی تا یک ادم رو بشناسی نمیتونی صددرصد بشناسیش و متاسفانه

تو دوران نامزدی یا عقد مشاهده میشن که اتفاقا کار درست اینه که بهم زده بشه من خودم هم این دوران رو داشتم.

پس جای تخریب و به چالش کشیدن نادرست افرادی که اینجا احتیاج به کمک دارن سعی کنید مثل من خواننده باشید و مطالب یاد بگیرید.

(من خیلی وقته عضوم مثل همه ادمهای عادی پر از تجربه پر از خوبی و ایرادم و اجازه مشاوره به خودم نمیدم اما انقدر از صحبتتون ناراحت شدم به این دختر بیچاره دیگه دلم نیومد با ادم دیگه ای اینکارو کنید )

بهتره دیگه تو تایپیک صلحیه ادامه ندیم

موفق باشید
    ویرایش توسط سمیراه : جمعه 25 اسفند 96 در ساعت 10:36

6. 2 کاربر از پست مفید سمیراه تشکرکرده اند .

Erica (جمعه 25 اسفند 96), صلحیه (جمعه 25 اسفند 96)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    64
    دستاوردها:
    تشکرها
    199

تشکرشده 1,077 در 458 پست

Array
    خانم سمیرای عزیزم اول شما رو به آرامش دعوت میکنم ... دوست من لازم نیست با هم بحث کنیم یا ... این برخورد شما اصلا صحیح نیست.

من فکر نمیکنم هر کدام از ما در جایگاهی باشیم که برای افراد تصمیم بگیریم که بگیم خانم شما مثل من خواننده باش یا ننویس و یاد بگیر. بنده بر طبق دانش و آگاهی خودم برخورد میکنم میدونم چی مینویسم . اما شما اگر اطلاعات ضعیفی دارین لطفا مقایسه انجام ندین.
    اگر چه میدونم این رفتارها کاملا حساب شده و برنامه ریزی شده در جهت برخورد با مشاورین تالار هست... چون شما حتی ارسالهای قبلی من رو اطلاع ندارین و یا نادیده میگیرن.

شما حتی برای چندمین بار متوجه منظور من نشدین و این رو نمیتونم منکر بشم.

گفتم که قصدم این بود ایشان رو مطلع کنم نوعی پرسش که ایشان مجبور بشه خصوصیات و اعتقاد و اخلاق های خودش رو بیان کنه و با توجه به اینها قدم برداره.
    در مشاغلی نظیر پلیس آگاهی از افراد سوالاتی رو میپرسن که اونها رو واردار به پاسخ کنن و در پاسخ اونها دنبال سرنخ میگردن.
    اگرچه بعقیده بنده هم صلیحه و خانواده محترمش و هم اون نامزد قبلی هر دو طبیعی رفتار کردن.

شما اساس فکرتون غلط هست ، چرا؟
    اولا چرا باید یک دختر باکره صیغه بشه؟ (شاید بهم بخوره بعد اون اثراتش بمراتب بدتر هست)
    ثانیا بعضی خانواده ها این صیغه رو مساوی نامزدی میدونن، اصلا چرا نامزدی؟ (چرا ضرر مالی، حیثیتی یا عاطفی) آیا بهتر نیست چند جلسه زیر نظر والدین صحبت بشه و اگر معیارها متفاوت بود بدون ففوت وقت و ناراحتی جدا بشن؟
    آشنایی ازدواج نامزدی نیست. بلکه چند جلسه صحبت، دیدار حضوری زیر نظر والدین و مراجعه به مشاوره هست .

من هرگز نمیپسندم دختری تن به ازدواج بده و بعد بفهمه با فلانی مشکل دارد یا خیر.

شما فرمودین این دوران رو داشتین و آیا درست هست بقیه پا جای تجارب شما بگذارن؟

بله ازدواج هندوانه سر بسته هست اما برای همه. لذا یکسری خصوصیات همون اول مشخص میشه و نیاز به نامزدی و عقد نیست.
    من هدفم کمک به استارتر محنرم و ریشه یابی مشکل ایشان هست. امید دادن به ایشان دردی رو دوا نمیکنه مگر پرداختن به اشکالات
    وگرنه صلیحه دختر عاقل و بالغی هست.
    در پایان لطفا به افراد لفظ "بیچاره" ندین ..‌ صلیحه فقط باید دقتش رو بالا ببره وگرنه بیچاره نیست.

بنده کمک به خانم صلیحه رو ادامه میدم لطفا مثل گذشته خواننده باشید، یاد بگیرید و در پایان نتیجه گیری کنید.
    سال خوبی داشته باشین

مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ

ویرایش توسط sahar.66 : جمعه 25 اسفند 96 در ساعت 11:15

8. کاربر روبرو از پست مفید sahar.66 تشکرکرده است .

miss seven (جمعه 25 اسفند 96)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 06 تیر 98 [ 09:13]
    سطح
    21
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 40.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    38

تشکرشده 19 در 11 پست

Array
    خانم سمیرای عزیزم اول شما رو به آرامش دعوت میکنم ... دوست من لازم نیست با هم بحث کنیم یا ... این برخورد شما اصلا صحیح نیست.

من فکر نمیکنم هر کدام از ما در جایگاهی باشیم که برای افراد تصمیم بگیریم که بگیم خانم شما مثل من خواننده باش یا ننویس و یاد بگیر. بنده بر طبق دانش و آگاهی خودم برخورد میکنم میدونم چی مینویسم . اما شما اگر اطلاعات ضعیفی دارین لطفا مقایسه انجام ندین.
    اگر چه میدونم این رفتارها کاملا حساب شده و برنامه ریزی شده در جهت برخورد با مشاورین تالار هست... چون شما حتی ارسالهای قبلی من رو اطلاع ندارین و یا نادیده میگیرن.

شما حتی برای چندمین بار متوجه منظور من نشدین و این رو نمیتونم منکر بشم.

گفتم که قصدم این بود ایشان رو مطلع کنم نوعی پرسش که ایشان مجبور بشه خصوصیات و اعتقاد و اخلاق های خودش رو بیان کنه و با توجه به اینها قدم برداره.
    در مشاغلی نظیر پلیس آگاهی از افراد سوالاتی رو میپرسن که اونها رو واردار به پاسخ کنن و در پاسخ اونها دنبال سرنخ میگردن.
    اگرچه بعقیده بنده هم صلیحه و خانواده محترمش و هم اون نامزد قبلی هر دو طبیعی رفتار کردن.

شما اساس فکرتون غلط هست ، چرا؟
    اولا چرا باید یک دختر باکره صیغه بشه؟ (شاید بهم بخوره بعد اون اثراتش بمراتب بدتر هست)
    ثانیا بعضی خانواده ها این صیغه رو مساوی نامزدی میدونن، اصلا چرا نامزدی؟ (چرا ضرر مالی، حیثیتی یا عاطفی) آیا بهتر نیست چند جلسه زیر نظر والدین صحبت بشه و اگر معیارها متفاوت بود بدون ففوت وقت و ناراحتی جدا بشن؟
    آشنایی ازدواج نامزدی نیست. بلکه چند جلسه صحبت، دیدار حضوری زیر نظر والدین و مراجعه به مشاوره هست .

من هرگز نمیپسندم دختری تن به ازدواج بده و بعد بفهمه با فلانی مشکل دارد یا خیر.

شما فرمودین این دوران رو داشتین و آیا درست هست بقیه پا جای تجارب شما بگذارن؟

بله ازدواج هندوانه سر بسته هست اما برای همه. لذا یکسری خصوصیات همون اول مشخص میشه و نیاز به نامزدی و عقد نیست.
    من هدفم کمک به استارتر محنرم و ریشه یابی مشکل ایشان هست. امید دادن به ایشان دردی رو دوا نمیکنه مگر پرداختن به اشکالات
    وگرنه صلیحه دختر عاقل و بالغی هست.
    در پایان لطفا به افراد لفظ "بیچاره" ندین ..‌ صلیحه فقط باید دقتش رو بالا ببره وگرنه بیچاره نیست.

بنده کمک به خانم صلیحه رو ادامه میدم لطفا مثل گذشته خواننده باشید، یاد بگیرید و در پایان نتیجه گیری کنید.
    سال خوبی داشته باشین

سلام من با پاپیون و سمیرا موافق هستم که کمکی از شما دریافت نکردمو از دیشب حالم خراب هست بخشیش بخاطر ضعف خودمه بخشیش هم بخاطر صحبتهای عجیب شما
    شما کلا مشکل منو چشم پوشی کردید و چسبیدید به نامزدی ناموفق بنده.
    و توجیهتون این هست که می خواید از پایه کاراکتر منرو بررسی کنید تا شاید بتونید به من کمک کنید ولی خب واقعا کمکی نکرد چون مشکل منو ول کردید و چسبیدید به یه موضوعی که خودتون دوست دارید دربارش حرف بزنید.
    اولش گفتید مردم از من فراری ان من غیر عادی ام و برچسبهای زشت دیگه و حالا میگید اصلا چرا نامزد شدید!
    شاید از نظر شما نامزدی اشتباه باشه من اسراری ندارم که درسته یا غلطه
    به هرحال رسم ماست که قبل از عقد برای شناخت در چارچوب خانواده
    و بیرون رفتن یه محرمیتی بینمون باشه و این رو خانواده من مشخص میکنن درسته یا غلطه...چون ما ایرانی هستیم و وقتی هیچ محرمیتی بینمون نباشه نمیتونیم راحت دونفری بیرون بریم صحبت کنیم تا تو جمع خانوادگی طرف مقابل بریم شاید شما مسلمون نباشید ولی بنده هستم.
    که تایین کردن و بنده هم کاریش نمیتونم بکنم و خداروشکر میکنم که تو همون موقعیت
    نامزدی رو بهم زدم گرچه سخت بود واسم...

برای هزارمین بار مشکل من نامزد سابقم جشن مامزدی و اینجور چیزها نیست
    و فقط درخواست کمک کردم که چطور با یه اشنا میشه تو چارچوب برای ازدواج اشنا شد.

لطفا دیگه برای من پیامی نگذارید و به کس دیگه ای به این شکل برچسب نزنید
    ممنون
    ویرایش توسط صلحیه : جمعه 25 اسفند 96 در ساعت 13:25

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 06 تیر 05 [ 09:52]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    با سلام و احترام
    بنده تشکر و قدردانی دارم از همه اعضاء محترم که وقت و انرژی می گذارند و از دید خود قصد کمک به مراجع دارند.
    البته مراجع هم این را در نظر دارد که هر کس در بضاعت خود کمک می کند. و حتی ممکن است افراد مختلف بر اساس تجارب خود حرفهای متفاوتی بزند.
    خواهش می کنم نحوه نوشتن طوری نباشد که در خود بی ارزش کردن زحمت های کسی را در بر داشته باشد.

گاهی به نظر بزرگواری می رسد که دیگری نکته ای اشتباه بیان می کند. در این صورت ضمن قدردانی و تشکر از زحمات آن فرد می توان مودبانه گفت که نظر شما در این خصوص را به دلایل ذیل قبول ندارم.

و حتی اگر جایی آسیبی هست می توان گزارش کرد.

بنده نظرات sahar.66 را در بالا مطالعه کردم. نکات آموزنده و مهمی در آن بود.
    لیکن بعضی قسمتهایش هم صحیح نبود.
    مثلا اینکه افراد جامعه را به عادی و مذهبی تقسیم کردند.
    در حالیکه افراد عادی جامعه گروه های مختلفی را تشکیل می دهند که بعضی اعتقادات ضعیف دارند یا رعایت مرز محرم و نامحرم را نمی کنند و مثلا پسرها با دخترها راحتند و حتی اگر ازدواج کنند این مرزها نیست. و بعضی ها هم منحصر به همسر خودشان هستند و خارج از همسر لذت از دیگری نمی برند یا حداقل سعی در حفظ حریم می کنند.

خلاصه اینکه اگر نکته ای به ذهنمان آمد که به مراجع کمک می کند می گوییم. و ممکن است نظرات برای مراجع تعارض ایجاد کند که خود مراجع باید بپرسد.
    در ضمن مراجعی که قصد اخذ کمک تخصصی مشاوره داشته باشد خودش می داند این مهم فقط با یک مشاور متخصص امکان پذیر هست.
    پس اگر مراجعی در تالار گفتگو مشکلش را مطرح می کند حتما احتمال اینکه بعضی مراجعان دیگر نقطه نظرات شخصی و غیر تخصصی خود را ابراز کنند را خواهد داد.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

11. 4 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 25 اسفند 96), sahar.66 (جمعه 25 اسفند 96), الهه زیبایی ها (جمعه 25 اسفند 96), صلحیه (جمعه 25 اسفند 96)

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)