متوجه شدم شاپرک جان. آیا مواقعی که در استرس و فشار قرار میگیرین حالت های اون بیماری ای که بخاطرش دارو میخورین بدتر میشن؟
عزیزم شما مادر بدی نیستین به خودت تلقین منفی نکن. همین که اومدی اینجا و سعی داری کاری در جهت بهبود اوضاع انجام بدی نشون دهنده اینه که مادر و همسر وظیفه شناسی هستین. اینکه چطور جلوی پرخاشگری و تند حرف زدن رو بگیری قابل کنترل و یادگیریه. و البته اگر به بیماری شما هم ربط داره باید پزشک و مشاور روی بیماریتون بیشتر کار کنن و اطرافیان هم ملاحظه حال شمارو بیشتر بکنن.
فکر میکنی اگر مثلا بچه رو بتونی در روز چندساعت دست مادر یا کسی دیگه بدی و به خودت برسی بتونی کاری انجام بدی که به آرامشت کمک کنه؟ مثلا بری استخر یا یوگا یا کاری که علاقه داری و میدونی بهت آرامش میده؟
میتونی برای آروم شدن اعصابت هر روز عصر یه استکان گل گاوزبون با سنبل طیب درست کنی
همچنان نظر من این هست که خانمی که به ظاهرش به قدر کافی میرسه کمتر پرخاشگری و تندی از خودش نشون میده. من خودم وقتی یه روز بیشتر به خودم میرسم کلی سرحال میشم و حتی به اشتباهای شوهرم کمتر اهمیت میدم و چیزی بهش نمیگم.
ببین چه عوامل و شرایطی عصبانیت میکنه؟ از اینکه در اون شرایط قرار بگیری تاجای ممکن جلوگیری کن. با خودت قرار بذار که در عصبانیت سکوت کنی سرتو به یک کار مشخص گرم کنی و نظرتو بعدا که آروم شدی بگی . من خودم وقتی خیلی اعصابم خورده شروع میکنم جمع و جور کردن خونه تا وقتی آروم بشم بتونم صحبت کنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)