اگر قصد جدایی دارید باید بتونید برای گرفتن بچه تون الکلی بودن همسرتون رو ثابت کنید. به نظرم با یک وکیل مشورت بگیرین قبل از هرچیزی.
این مسئله رو هم توجه کنید که اگر نتونین الکلی بودن همسرتون رو ثابت کنید با توجه به نداشتن شغل و استقلال مالی احتمال اینکه بچه رو بعد از طلاق به شما بدن خیلی کم و در حد صفر میشه و اونوقت دیگه بالای سر بچه تون هم نیستین که بخواین جلوی اثرات مخرب الگوبرداری از رفتار پدرشو بگیرین!
من فکر میکنم اگر شغلی پیدا کنین بتونین محکم تر برخورد کنین و کمتر از مسئله طلاق و بعدش هم بترسین.
ولی جدای از این ها اگر ذره ای شانس برای زندگیتون قائل هستین با توجه به اثرات مخرب طلاق برای فرزندتون و اینکه با وجود 12 سال اعتیاد هنوز هیچ راه درمانی رو امتحان نکردین شاید بد نباشه یک فرصت دیگه به همسرتون بدین و مثلا از طریق خانواده ها یا با قهر یا هر راهی که به نظرتون میرسه مجبورشون کنید که درمان رو شروع کنن. و اگر فایده ای نداشت یا قبول نکردن اونوقت با عزم راسخ دنبال طلاق برین. این مسئله میتونه برای قاضی هم قانع کننده تر باشه که شما تمام سعیتونو کردین و دنبال درمان هم میخواستین برین ولی همسرتون همراهی نکردن.
مطمئن نیستم ولی فکر میکنم خیانت همسرتون هم میتونه ارتباط مستقیمی با مصرف الکل داشته باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)