سلام

نه دوست عزیز.جهیزیه رو همیشه میشه گرفت.چه قبل طلاق.چه بعده طلاق.چه قبل اقدام برای مهریه چه بعده اقدام برای مهریه.ولی بهتره صبر کنی تا درگیری های دادگاهی این اقا کاملا تموم بشه.
در مورد بحث اعتقادیت من نمیگم خوبه یا بده با نزدیکان دست میدی و ....این رو باید با اون اقا و میزان اعتقاد اون اقا بسنجی.ولی تا اونجایی که من میدونم سپاهیا اکثرا اعتقادات قوی دارن و این چیزا رو شاید نتونه بپذیره.و با یه عکس نمیشه میزان اعتقاددات خانواده رو تشخیص داد.

خیلی پراکنده نوشتی و از هر دری گفتی...بهتره ( نه صد در صد) افرادی که جدا میشن با کسانی برای ازدواج اقدام کنن که مثل خودشون جدا شدن و نقطه مشترک دارن. به دلایل زیادی.چون واقعا درک یک ادم مجرد با یک ادم جدا شده خیلی فرق داره.
شما با عقل و منطق برو جلو.مشاور ازدواج هم نه صد در صد ولی کمک زیاد بهت میکنه.
ما نیمتونیم بهت بگیم روی چه چیزهایی زوم کن.چون هر انسانی دیدگاهی داری .مثلا منه نوعی شاید برام اعتقادات مهم ترین چیز باشه یه کاربر دیگه مسئله مالی براش مهم باشه.خودت اولویت بندی هات رو بنویس روی کاغذ.توی تالار هم مقاله های زیادی در این مورد هست.
فقط دقت کن نگرانی هات افراطی نشه.متوجه هستم دلواپسی بابت ازدواج گذشته اما اگر اصولی و با دید باز و شناخت واقعی دور از احساس جلو بری و توکل به خدا هم داشته باشی درست میشه.قرار نیست چون یک ازدواج به بن بست خورده بقیه ازدواج ها هم همینطور باشه
حقیقت رو بگو.چون اگر دروغ بگی باید مدام برای پوشاندن اون دروغ در تنش باشی و دروغ بگی.