سلام ماهگل عزیز
اول واسه اسم قشنگت تبریک میگم مامان بابای خوش سلیقه ای داری
دوم حرفایی که زدی خیلی کلی بود بیشتر وارد جزییات شو خیلی دوست دارم راجع به خودت و همسرت صحبت کنی تا شاید بتونم همفکری باهات داشته باشم اینکه
خونواده هاتون در چه سطحی اند( مالی، فرهنگی،...)
نحوه ی آشناییتون به چه صورتی بوده
مشکلاتتون از کی شروع شد حول چه مسائلی بود
آیا خونواده ی همسرت باهاش مشکلی ندارن
با خونواده ی همسرت مشکلی نداری
نوشته هات نکته های جالبی داشت:
1. گفته بودی شوهرت کاهل نمازه و ... به نظر من اصلا کسی حق نداره وارد اعتقادات شخصی دیگری بشه اگه این چیزها برات خیلی مهم بود باید قبل ازدواج و موقع خواستگاری به عنوان خط قرمزت مطرحش می کردی نه اینکه بخوای مثل یه مادر به بچه ات درس بدی اگه می خوای نقدش کنی باید خیلی غیر مستقیم باشه مثلا اگه خودت سعی کنی به موقع نمازهات رو بخونی می تونه غیر مستقیم تاثیر بگذاره یا اگه صحبتی می خوای داشته باشی می تونی اینطوری مطرح کنی " عزیزم چقدر بابت اینکه تو انسان با اخلاقی هستی حس خوبی دارم زندگی کنار آدمی که اینقدر مقید به خانوادست خیلی باعث افتخارم همیشه موقع نماز بابتش خدا رو شکر میکنم" این می تونه یه حس خوب نسبت به نماز خوندن تو در همسرت ایجاد کنه حتی اگه مستقیم نگه ولی در دراز مدت تاثیرش رو میذاره یا مثلا در یه زمان مناسب می تونی اینطوری مطرح کنی" امروز خیلی روز سختی بود از دست فلانی خیلی عصبانیو دلخور بودم وقتی نماز خوندم آروم شدم "
2. گفته بودی می خواد عوضت کنه . عزیزم در این مورد با زرنگی دنبال دلیلش باش خیلی مهمه ببین چه چیزی در تو وجود داره که آزارش میده و نمیونه قبول کنه جایی خوندم این حرف که زن و شوهر بعد ازدواج تغییر نمی کنن و باید همونطوری که هست هم رو بپذیرن صد در صد درست نیست هر کدوم از اونها اگه زرنگ باشه از نیروی عشق برای رشد و بهتر شدن خودش استفاده میکنه پس زرنگ باش با دقت به حرفها و خواسته هاش گوش بده و اگه دیدی درسته حتماً عملا ً اجراش کن و بعد اجرا بابت تذکرش ازش تشکر کن ولی اگه دیدی منطقی نیست و باعث پس رفت تو میشه خیلی منطقی تویه فرصت خوب دلایلیت رو براش توضیح بده اگه همسرت نرمال باشه و تو دلیل رو خوب تشخیص داده باشی حتما قبول میکنه حتی اگه اعتراف نکنه دیگه اصرار نمیکنه اگه قبول نکرد و اصرار کرد خیلی قاطع ازش عذر خواهی کن و بگو نمی تونی قبول کنی ولی اگه بتونه تو رو قانع کنه با کمال میل می پذیری. به هیچ عنوان زیر بار حرف زور نرو.
3. گفته بود اگه مخالفت کنی با شدیدترین لحن عکس العمل نشون میده عزیزم اینکه مردها عکس العمل هاشون از زن ها شدیدتر کاملاً طبیعی ولی نگفته بودی این عکس العمل چطوریه پس متاسفانه بیشتر از این نمی تونم اظهار نظر کنم.
4. گفته بود ی از این عبارات استفاده می کنه"من بدبخت شدم....تو درست نمیشی....وجود تو توی زندگین بزرگترین شکستم بود و ...." این قسمت بده ماجراست متسفانه آقایون وقتی ناراحت و عصبانی هستن همه چیز رو خراب می کنن و شخصیت زن رو له می کنن ماهگل جون اول از همه خودت رو باور کن باید خودت باور داشته باشی که ارزشمندی بهش اجازه توهین نده راستش این خط قرمزه خوده منه .
5. گفتی هردو کارمندین ولی کارهای خونه با خودته این منصفانه نیس اصلا زیر بار نرو تا حالا راجع به این موضوع صحبت کردین؟ چی میگه؟ توی خونواده خودش قبل ازدواج چطور بوده؟ توان مهارت کار خونه داره و همکاری نمیکنه؟
6. در مورد بچه فعلاً دست نگه دار حتی مطرحش نکن حضور یک بچه الان همه چی رو وحشتناک میکنه ولی چون گفتی اگه دیر بشه ممکنه دیگه اصلاً نتونی بچه دار بشی پس خیلی جدی و با تمام توان دنبال این باش مسائلت رو حل کنی و تکلیفت با زندگیت روشن باشه ( این که تو ممکن فرصت بچه داشتن رو از دست بدی یک واقعیته)
7. چرا فکر میکنه تو مادر خوبی نمیشی؟ معیارهای یک مادر خوب براش چیه؟
ماهگل عزیز با تاکید میگ هرچیزی یک علت داره حتما دنبال علت باش در جلسات مشاوره ای که رفتید هیچ توصیه ای بهتون نداشتن؟!!!! هیچ نکته ای رو براتون پررنگ نکردن!!!!!!!!؟ اگه اینطور بوده حتماً مشاورتون رو عوض کنید.
با آرزوی روزهای خوش![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)