سلام دوست عزيز ميدونم حرفهام به اين تايپيك تون ربطي نداره. من ميخواستم اگر برايتون ممكن كمي از زندگي الان تان و از بچتون برام بنوسين من تمام تايپيك هاي شما را كه دوستي معرفي كرده بود خوندم و خصوصيتهاي اخلاقي من ٩٥٪ درصد شبيه شماست تا حدي كه احساس ميكدرم شما من را در جملاتتان توصيف ميكردين بي توقع بودنتان سازشگر بودن صلح جو بودن فرار شديد از جر و بحث كمالگرا بودن همه و همه شخصيتهاي من رو تشكيل ميدن كه منم در زندگيم با شوهرم خيلي مشكلات دارم و واقعا رفته رفته تمام حد مرزها و احترامها از بين ميروند به من هم در خواستگاري خيلي زروغها گفته شد. و به استنباط خودم زندگي نرمالي ندارم و يك دختر بچه ٣ ساله دارم به طلاق فكر مي كنم ولي عواقبي كه براي دخترم خواهد داشت و شرايطي كه شوهرم ميدونم خواهد ساخت در مورد دخترم من دودل گذاشته اگه ممكن در همين تايپيك ياتايپيك آخرم برايم از خودتان از زندگي بعد از طلاق شرايط روحي بچتون و اينكه چند سالشه و رابطش با پدرش و مخصوصا حال روحش برام بنويسين چون هيچ كس ندارم ازش راهنمايي بگيرم اينجا هم هر تايپيكي ميزنم يا همش نصيحت ميكنن يا هم اقتدار مرد اقتدار مرد ميگن يا هم سخنراني دكتر حبشي. بهم بگيد از طلاق پشيمون هستين يا نه؟ بهم كمك كنين. لطفا

علاقه مندی ها (Bookmarks)