من یه سوال دارم خدمتتون. ایشون که این همه با پسرای دیگه راحت بوده (از دست دادن گرفته تا رابطه جنسی)، نوع رابطه فیزیکی ایشون با شما چجوری بوده؟اگه به فرض قبول کنیم که ایشون دختر مثبت و به اصطلاح سر به راهی نبودن (ببخشید واژه مناسبش به ذهنم نرسید) و با شما هیچ گونه رابطه فیزیکی برقرار نکردن (از دست دادن گرفته تا ...)دلیل انتخاب شما از طرف ایشون کاملا بر این اساس بوده که خودشون رو به شما به عنوان یه ادم مثبت قالب کنن، و به قولی دنیای پر خطر و پر آشوبشون رو پشت سرشون جا بذارن. مخصوصا که اشاره کردین شرایط ازدواجتون محیاس. حالا که شما رو ول کردن و به قولی به همراه خیانت بوده این وسط سوال پیش میاد که چرا نخواسته با شما به مرحله ازدواج برسه؟ که شما باز فرمودین که تو دعوای رابطه قبلی با شما آشنا شده به پیشنهاد خودش.
ببینین من متوجه نمی شم چرا آقایون با گفتن این جمله : آغاز کننده رابطه خودش بود، میخوان چه چیزی رو ثابت کنن. خب وقتی شما گوی رو مینداین طرف ایشون که آغاز گر رابطه بوده،، اینم هضم کنین که پایان دهنده رابطه هم ایشون بوده دیگه.
خودتون رو با اون پسری که ایشون باهاش قرار خواستگاری گذاشته مقایسه کردین؟ و اینکه دلیل این انتخاب چی بوده؟ وضع مالی؟ قیافه؟ خوش تیپی؟ مهربونی؟ خوش برخوردی؟ روابط اجتماعی؟ سخت گیری؟ بد دلی؟ اگه شما بخواین به همین سوال جواب بدین پاسختون چی میشه به نظرتون؟
من به عنوان خواننده پستتون یه سری نقاط کور میبینم، مثل قطعات گشمده از یه پازل، اگه یه سری از مسائل از نظرتون جا مونده و اینجا بهشون اشاره ای نکردین حتما بهش فک کنین و خودتون تکمیلش کنین. اتفاقی که برا شما افتاده معلومه که دردناکه ولی اگه یا خودتون به پاسخ و علتش برسین یا اینکه اینجا راهنمایی کنن تا حد زیادی تسکین پیدا می کنین. حالا هرچقدر هم که خاطره تلخی بوده باشه، مهم نیس. جمع بندی تون از این رابطه تلخ و قانع شدن ذهن خیلی خیلی مهمه.
یه سوال؟ شما مذهبی بودن ایشون رو از کجا متوجه شدین. مثلا خودشون گفتن یا اینکه حجابشون شما رو به این تفکر سوق داده؟
فعلا هم به ازدواج فکر نکنین خیلی خیلی زوده. بدبینیتون هم از طریق مواجه شدن با دخترای خوب بر طرف میشه فقط نباید انتخاباتون بر اساس ظاهر قضیه باشه.
برای هزارمین بار تو این سایت خدمت همه دخترا و پسرا عرض می کنم که تا از یه نفر مطمعن نشدین رابطه رو صمیمی نکنین....

علاقه مندی ها (Bookmarks)