نوشته اصلی توسط
yarmehrban
اگر در جامعه ما بخوایم اینطور فکر کنیم تمامی مکانها اعم از دانشگاه ها، مراکز، محل کار و .... افرادی هستند که دچار آفت و آسیب های متعددن و با یک دسته خلافکار زندگی میکنیم!
خیلی از مشکلات اینجا بالغ بر ۹۰٪ کاملا واقعی هست و ما روزهای زیادی باهاشون در ارتباطیم.امکانش پایینه یکی برای خنده بیاد وقت خودش و ما رو یک ماه بیشتر بگیره یا با یک خلافکار حرفه ای در ارتباط باشیم! اینجا چیزی نداره که خلافکاران ثبت نام کنن.
الان مدیران خیلی از سایت ها در دنیای واقعی کسب و کارهای خودشونو دارن، مشاوره ، مشاورشو میده، دکتر ویزیت میکنه، مدرس، درس میده و ... من بارها دیدم که از طریق سایت افراد در کلاس ها و جلسات حضوری شرکت کردن و اتفاقی نیفتاده.
اگر اینطور باشه من در کلاس های حضوری دکتر فلانی که فرد معتبری هست، که سایت و اینستاگرام و تلگرام و ... داره نمیتونم شرکت کنم! در کلاس های حضوری آموزش هنر که دوستانی در سایت پیدا کردم بهتره نرم! آیا این یک حصار نیست که بدور خودم کشیدم؟ ما انسانیم و باید قدرت تمییز دادن خوب از بد رو داشته باشم وگرنه کلاهمون پس معرکس.
ما نه همسر یابی میکنیم و نه میخوایم کار اشتباهی انجام بدیم، چه بسا مشاوره و کلاس حضوری بسیار بهتر از نوشته های تایپی و پر از اشتباه برخی عزیزان باشه که ممکنه مشاوره غلط بدن!
در هر حال پیشنهاد خیلی بدی هم نیست. انشالله جامعه خودش بسمت خودسازی و ترقی بره و منتظر دولت و نهادها و ارگانها نباشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)