من فکر می کنم نه تها شما بلکه جامعه دچار نوعی پارادوکس شده.
شما یک مرد ایرانی هستید.در حافظه تاریخی شما که نسل به نسل بهتون منتقل شده از زن توقع پاکی ،نجابت و وفاداری دارید.دوست دارید همسرتون به قول قدیمیا دست نخورده باشه.
از اون طرف هم شما در دنیایی زندگی می کنید که هر آنچه که اطرافتون هست ماهواره و اینترنت شما رو با نوعی سبک زندگی آشنا کرده.در لایف استایل آمریکایی زن خوب زنیه که دانشگاه رفته شغل داره مستقله افکار و ایده های امروزی داره از نظر مذهبی و معنوی هم یوگا تمرین می کنه گاه گاهی هم یکشنبه ها کلیسا میره(تو اسلامش میشه حداکثر یه نماز و روزه).
برادر من شما نمی تونی توقع داشته باشی یه همچین دختری در این لایف استایل تا حالا بکر و دست نخورده باشه.به هر حال داشتن تجربه سکس قبل از ازدواج در این نوع سبک زندگی یک چیز کاملا عادی محسوب می شه.
البته من نمی گم هردختری که دانشگاه رفته شغل داره الزاما چنین تجربه هایی رو داشته چه اینکه خودم هم دانشگاه رفتم و در دوره ای شاغل بودم و تابحال با هیچ پسری رابطه دوستی نداشتم.منظورم نوع تفکر شماست که هم خدا رو می خواید هم خرما.
به نظرم قبل از ازدواج دنبال شناخت از خودتون باشین چارچوب هاتون رو درست و اصولی تعریف کنید یه بازنگری هم راجع به اعتقاداتتون بکنید
در پست اولتون نوشتین که احساس می کنید در جوونی لذت نبردید به خاطر یک اعتقاد.به نظر میاد دچار تزلزل و شک در اعتقادتون شدید.شک چیز بدی نیست شک صحیح می تونه ایمان رو قوی کنه.

.منظورم نوع تفکر شماست که هم خدا رو می خواید هم خرما.

علاقه مندی ها (Bookmarks)