با سلام از همه دوستان که لطف کردن و پاسخ دادن.
آقای یه دوست فکر میکنم همسرم بیشتر تمایل داره که این نمایندگی به نام برادرش ثبت بشه. من خودم شاغل هستم اما شرایط کاریم خیلی سخته.اخذ این نمایندگی و به ثبات رسیدنش میتونست شرایط منو بهتر کنه.
اما یهویی همسرم میگه برادرم میگیره تو پیشش کار کن!!!!!
فعلا که دیگه من بیخیالش شدم.اگه اونا میخوان خودشون اقدام کنن و ملک اجاره کنن.
چیزی که بیشتر ناراحتم میکنه برخورد شوهرمه.
آقای محمد من منظور شما رو متوجه نشدم.اما چیزی که متوجه شدم این بود از نظر خیلی از کاربرها خانوم ها باید تمام زجر دنیا رو بکشن که اقتدار مرد آسیب نبسته!!!شما چطور از دو خط نوشته های من به این نتیجه رسیدین که اقتدار شوهرم با رفتار آمازونی نابود کردم؟؟؟از سه تاپیکی که خانوم ها نوشتن و از همسرشون گله دارن حداقل توی یکی خانوم متهم میشه که اقتدار مرد رو شکسته.
من با همسرم پیشنهاد کار دادیم و بنا شد با هم شروع کنیم و جواز با توجه به تخصصم به اسم من باشه اما همسرم بدون مشورت با من با برادرش هماهنگ میکنه که بره سراغ مراحل اداریش و به اسم اون شروع کنه.اینجا اقتدار من شکسته شده یا شوهرم؟؟؟والا اگه بنا به این سایت باشه اقتدار برادر شوهر 23 ساله ی من از حرمت و تلاش من مهم تره.
آنیتا جان همسرم شاغله اما وقت آزاد زیاد داره اما برادر شوهرم بیکاره.دلیل این اصرار شوهرم هم احتمالا بیکاری برادرشه.این وسط من هم اهمیتی ندارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)