تشکرشده 3 در 3 پست
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
سلام
به نظرم زندگی واقعی انسانها به باور واقعی آنها مربوط میشه ( هر باوری که داریم و بهش متعهد میشیم )
اگر عمل - رفتار - فکرمون - دلمون و ....خالص باشه و براش تلاش بشه و توکل بشه !،،،،،با کمک صبر و سپردن به خدا درست میشه .
هر چی تو دلمون هست !،،،اون درسته ،،،،،و به نتیجه نهایی نزدیک تره !
بعضی موقع ها نباید زیاد وسواس به خرج بدیم ،،،،باید بگذاریم مسیر خودش ما را همراهی کنه .
مثل دوست من که 8 سال دنبال همسر گمشده ی خودش می گشت ،،،،ولی وقتی خودش را رها کرد، از وابستگی ها و فکرهای وسواس گونانش ! ،،،به صورت اتفاقی با هم آشنا شدند و الان الحمد الله زندگی خوبی دارنند.
.........................
در مورد پاکی ( آقایون یا دختر خانم ها ) من یه چیزی به شما بگم :
نباید قضاوت کنیم دختری که مثلا با پسری دوست بوده یا .....دختری خوبی نیست .( برای پسر هم همین طور)
البته منظورم این نیست که شما قضاوت می کنید
معیار و باور شما قابل احترام هست .
برای اون پسر یا دختر ،،،،،شاید یه روزی با خداشون خلوت کرده باشند و اینقدر از نظر معنوی رشد کنند که،،،، دخترهای خیلی خوب یا پسرهای خوب معنوی هم به گرد اونها نرسن .
من دیدم این مدلی .
باید دل را بشناسی ! ،،،،،شاید یه دختری شرایطی نداشته مثل خیلی ها مثلا معنوی بشه ،،،،ولی یه روزی امکان داره خودش تحقیق کنه و به جاهای خوبی برسه
دوستان خیلی خوب راهنمایی کردن ،،،دیگه مزاحم نشم .
ویرایش توسط باغبان : چهارشنبه 20 اردیبهشت 96 در ساعت 05:00
yarmehrban (چهارشنبه 20 اردیبهشت 96), شیدا. (چهارشنبه 20 اردیبهشت 96), علی6 (چهارشنبه 20 اردیبهشت 96), عشق آفرین (چهارشنبه 20 اردیبهشت 96)
تشکرشده 3 در 3 پست
قبول دارم خوب و بد بودن آدما ربط مستقیمی به این مسائل نداره
قضیه برام از احساس میاد اگه کسی قبلا رابطه جنسی به هرشکلی داشته نمیتونم قبول کنم به عنوان همسر حالا ممکنه اون فرد آدم خوبی هم باشه البته بعضی وقتا اینجوری میشم نمی دونم چرا
احیانا این غیر طبیعی نیست؟؟؟؟
شاید به دلیل این باشه چون قبلا با کسی نبودم احساس باخت می کنم ؟ این درسته ؟؟
کلا چه دلایل دیگه ای می تونه داشته باشه
کسی اگه چیزی به ذهنش میرسه بگه لطفا
یکی که قبلا ازدواج کرده بعد جدا شده براحتی با یه فرد مطلقه دیگه ازدواج میکنه و از نظر احساسی مشکل خاصی نداره پس چه جوری که همون آدم تو مجردی حساسه
دروغا هم که پدر آدمو در میاره دیگه خوب و بد نمیشناسه
ویرایش توسط علی6 : چهارشنبه 20 اردیبهشت 96 در ساعت 09:42
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)