سلام دوستان سال نو مبارک
امید وارم سالی پر برکت همراه با شادی و خوشحالی پیش رو داشته باشین.
مامانم وضع مالی خوبی دارن و طوری نیست که بار مالی رو دوش همسرم داشته باشن.دوست عزیز یار مهربان من هر کدوم از مشکلاتم رو تفکیک می کنم و تایپیک جدا میزنم تا جدا بتونم بررسیشون کنم.
گاهی مامانم توقعاتی دارن که باعث می شه ناراحت شم.یه سریا رو قبلا گفتم و علاوه بر اونا مثلا ایشون توقع دارن ما به خانوادشون که خاله دایی زن دایی و غیره میشه بیش از حد احترام بذاریم.هم من هم خواهرام.تا حدی که اگه بهمون بی احترامی کردن هم ما چیزی نگیم و بازم احترام بذاریم.
به طور مثال یکی از خاله های من اخلاقشون طوری هست که خیلی پررو و پرتوقع هستن وایشون عید خونه من نیومده سال پیش و تا الانن هم نیومدهو اما مامانم میگنن میریم برای تفریح بیرون اینارو هم ببریم.این برا من و خواهرم که متاهله سخته که به همسرامون بگیم . و مامانم اصلا مراعات این قضیه رو نمی کنن.خیلی از مسایل دیگه هم هست که در طول تایپیک براتون میگم.
چون مامانم و خواهر کوچیکم تنها زندگی می کنن هر چیزی خونشون خراب بشه از همسر من توقع دارن درستش کنه و خدارو شکر همسرم انجام میدن.اما به قیمت گذشتن از استراحتش.من نمیگم نباید انجام بده من میگم باید به اندازه انجام بده هم برا خنواده خوش هم خونواده من.
شوهر خواهرم هم انجام میدن ولی اجازه نمیده بیش از حد ازش سواستفاده شه ولی همسر من منفعله.
مثلا بیرون میریم شوهر خواهرم میشینه چایی می خوره و شوهر من دنبال اماده سازی وسایل و کاراست. قبلا که حتی از ماشینش هم چیزی می خواست همسر من میاورد ولیانقدر که من به همسرم گفتم نذار ازت سواستفاده کنن دیگه یکم حواسش هست.
یه اخلاقیم داره همسرم منو خیلی خراب می کنه توی جمع. مثلا من جلو دیگران هواشو دارم که همه کارا رو دوشش نیوفته ولی ایشون خودشیرینی می کنه و من رو خراب می کنه.خونوادم هم به من اشاره می کنن که دخالت نکن.
یعنی من باید دخالتی نکنم؟بذار ایشون به انفعالش ادامه بده؟دیگران ازش سواستفاده کنن؟هواشو نداشته باشم؟
همه جا همینطوره

علاقه مندی ها (Bookmarks)