سلام
من یک رهکار برای این مواقع سراغ دارم. اصولا بعضی از انسان ها طورین که اگر ببینن فردی به چیزی حساسه از اون به عنوان نقطه ضعف استفاده میکنن و همیشه پوئن میگیرن. بهترین کار در این مواقع اینه که درجه ی حساسیتتون رو نسبت به موضوع به صفر برسونین و خودتون رو کاااااملا بیخیال نشون بدین.
همه ی ما میدونیم که به پسر بچه، موی کوتاه معمولا میاد حالا با مدهای یه کوچولو فانتزی تر. خب همسرتوت واکنش نشون میده به کوتاه کردن موی بچه؟ مهم نیست، اصلاااااا کاری نداشته باشین. بزارین اونقدر موهای بچه بلند و نامرتب بشه که اذیتش کنه. چون دختر نیست که براش خرگوشی و دم اسبی ببندین یا گل سر بهش بزنین. قطعا گردنش و چشماش رو اذیت میکنه. شمام اصلا شونه شون نکنین. اون موقع خود بچه حتما گلایه میکنه. بچه که گلایه کرد. به بچه تون با لبخند بگین: عزیزم پدرت این مدلی موهات رو بلند و نامرتب نگه داشته وگرنه من کوتاه میپسندم و همیشه راحتی شما مد نظرمه و لاغیر پس به پدرت بگو که موهات رو کوتاه کنه تا اذیت نشی پسرم! (سعی کنین به پسرتون بگین که جلوی پدرش این گلایه ش رو بگه و شمام همونجا جواب بدین به اینصورت)
در الباقی موارد هم به این شیوه رفتار کینن. هیچ زمانی برای هیچ خواسته ای شان خودتونو پایین نیارین و با خونسردی و عزت نفس تمام رفتار کنین و حرفتونو به موقع و با لحن زیبا و تاثیرگذار بیان کنین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)