حلما جان، عزیز دلم فکر میکنم بهتر باشه در زمینه هایی که لزوم تغییر رو در خودت احساس میکنی تاپیک بزنی و مشاوره بگیری. همچنین میتونی مشاوره خصوصی یا حضوری داشته باشی. چون تغییرات پروسه ای بلند مدت و تدریجی دارن و البته لازمه خود فرد به معنای واقعی بهش احساس نیاز داشته باشه.
یه نکته هم اینکه توی چنین مواردی مشابه شما، نمیشه گفت تنها شما مقصر صد در صد هستید و نبایستی منفعل باشید. البته خدایی نکرده منظور من این نیست که بگین همینی که هست، بلکه فکر میکنم همسر شما هم در موارد انگیزشی موفق نبودن. مثلا در مورد تنبلی که فرمودین، احتمالا هم خود شما مقصر بودین که به نظر میاد از شرح وظایفتون آگاه نبودین یا جدی نگرفتین و هم همسرتون که به احتمال قوی نتوانسته در شما انگیزه ایجاد کنه. شاید به موقع تشویق نکرده، صبور نبوده و باهاتون همکاری نکرده، به تلاشتون توجه و عنایت نداشته. با ناتوانی هاتون مدارا نکرده.
می خوام بگم هر دو نیازمند تغییر رویه هستید و نمیشه یکی فقط تلاش کنه و به نظرم هر دو باید با هم مشاوره حضوری داشته باشید و اونم نه یک دو جلسه. بلکه یک دوره کامل و کاربردی. و اگر بخواین یک طرفه تلاش کنید برای نگه داشتن این زندگی، فکر میکنم نتیجه عکس میده و بدتر همسرتون حق به جانب میشه و یه جورایی صحه میذارید بر این شبهه که فقط شما مقصر هستید.
نکته مهم اینکه در این زمینه باید با ملایمت با هم صحبت کنید و به نرمی و خوش رفتاری دعوتشون کنید به مراجعه نزد مشاور.
تنها نفس خداست که اگر بر گل دمیده شود انسان می آفریند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)