۲۸سالمه.
یعنی چی حرفام الکیه؟یعنی دارم دروغ میگم؟چرا باید دروغ بگم؟
دقیقا کجای حرفام به نظرتون الکیه؟
اگه فکر میکنید الکیه میتونید نخوتید و جواب ندید من کسی رو اجبار نکردم بخونه یا برام بنویسه.اصلا اجباری نیس
حسادتم عجیبه که به خودتون گرفتید.مگه به خودتون شک دارید.اینجا یه سایت صدنفر ممکنه بخونن نظر بدن من از کجا بدونم کی رو چه حسابی حرف میزنه و نظر میده؟نکنه فکر کردین هرکی اینجا مینویسه یه روانشناس دلسوز و حاذقه؟نخیر فقط کاربرا نظرشونو مینویسن.منم فقط به چشم نظر افراد دیگه اونم کسایی که نمیشناسمشون از سطح سواد و درک و نوع زندگیشون بیخبرم نگاه میکنم.خیلی جدی نمیگیرمش
والا من یه سایت دیگه عضوم.اونجا تا یکی یه کم از شوهرش یا عشقش تعریف میکنه بعضیا میان میگن چقد ما بدبختیم؟چرا شوهر ما از اینکارا نمیکنه؟چرا میایید از این حرفا میزنید دل ما رو میشکنید؟
میگن یه حرف میندازن صاحبش برش میداره!
من نگفتم هیچی نداره.گفتم فعلا پول نقد زیادی نداره.چون پولشو تو ملک سرمایه گذاری کرده.لااقل درست و کامل بخونید
بعدشم من هنوز تصمیمی نگرفتم که عشق اتشین توش باشه یا نباشه.از کدوم تصمیم حرف میزنید؟
در ضمن بعضی اقایون خصوصیات محمد رو دارن.خیلیاشونم ندارن.بهتره یه خورده پای درددل خانومایی بشینید که چقدر از شوهرشون مینالن.کارایی که محمد برام میکنه خیلی از شوهرا واسه زناشونم نمیکنن.چه برسه به اینکه زنش نباشی و رابطه جنسیم نداشته باشین
اگه شما از این مردا زیاد سراغ دارین بفرستین واسه خانوما که انقد امار طلاق بالا نره
اگه اکثر مردا مثه محمد هستن پس دلیل تعجبتون و اینکه میگید الکی میگم و فانتزی میگم چیه؟!!اول تکلیفتونو با خودتون معلوم کنید بعد بنویسید.
والا من راضی نیستم اگه فکر میکنید الکی میگم به خودتون زحمت بدین چیزی برام بنویسید
خدا روشکر پس انقد خوبه که کاراش به نظر غیر واقعی میاد
- - - Updated - - -
یعنی چی در کدوم دفتر خونه ثبت شده؟ادرس میخوای؟!چی میگی اخه!!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)