سلام من تاپيك شما رو خوندم.....
با اجازه دوستان ميخام نظر خودم رو بگم شما احتياج فوري اورژانسي به يك روانشناس داريد....(ببخشيد خيلي رك گفتم)كدوم خانمي تا اين حد ناز ميكنه....اگه فردا ديدي دست زن ديگه اي تو دستت شوهرت هست تعجب نكن چون باعثش خود شما و خانوادتون بوديد. فكر ميكنم يكي از اقوام شما(منظورم اقوام درجه يك هست) داره يه جورايي حس برتر بودن خانواده شما نسبت به خانواده آقاي دكتر رو در شما القاء ميكنه در صورتي كه شما داريد با همسرتون زندگي ميكنيد نه خانوادش. كدوم آدم عاقل و بالغي كسي رو كه آمده خونشون براي آشتي بيرون ميكنه!!!!! آقاي دكتر بخاطر سطح شعور و فرهنگشون بوده كه برگشته و داره با شما زندگي ميكنه.....هر مرد ديگه اي كه بود جاي ايشون نه تنها شما رو ديگه به همسري قبول نميكرد حتي براي تلافي كردن اين رفتارتون چنان آشي ميپخت براتون كه يك وجب روغن باشه روش(منظورم رو كه ميفهميد)..... نهايت كاري كه شما ميتونستيد انجام بديد درخواست مهريه بود كه يك مرد حاضره مهريه 100000سكه اي رو پرداخت كنه اما شخصيتش خورد نشه.....ضمنا بچسبيد به زندگيتون چون بعيد ميدونم تو خواب هم ديگه زندگي به صورت الان داشته باشيد. در پايان لازم ميدونم كه بخاطر لحن تندم از شما و از ساير دوستان عزيز معذرت خواهي كنم.