سلام دوست عزیز
نمی خوام از حرفم ناراحت شی خواهرانه نظر خودم رو می گم البته می فهمم و حق داری از بی احترامی فرد دیگه ناراحت باشی چون تو هم توقعاتی از همسرت و البته مردم داری ولی به نظر من هم رفتارت نا بالغانه و بی سیاست بوده و مثل دختر بچه ای رفتار کرده ای که از آداب معاشرت برخوردار نیست . من هم شاید تو شرایط شما مثل شما رفتار می کردما اما اینجا به دنبال کامل کردن خودمون و فهمیدن نقصامون برای برطرف کردنش هستیم .
اول که با این حساسیت نشان دادن ها (توی تاپیکت ننوشتی که همسرت چطور فهمیده به منشیش حساسی این خودش یکی از ایرادات رفتاریت هست که همسرت اینو بفهمه) این پیام رو به شوهرت رسوندی که بهش اعتماد نداری یا اگه اعتماد داری غیر مستقیم اعتراف کردی که منشی ایشون از شما بهتره و شما از این مورد ترس داری .
راه حل : اینکه اول از خودت شروع کنی چرا از اون خانم بدت میاد ؟ زیباست ؟ جذابه ؟ راحته ؟ علتش رو پیدا کنی و بر اساس شناختی که از شوهرت داری ببینی آیا همسرت هم از این مدل خانم ها خوشش میاد اینکه زیادی راحت باشن ؟ یا زیادی به خودشون برسن . خودت رو با اون خانم مقایسه نکن اگر هم می کنی حسن های خودت رو ببین و به شوهرت گوشزد کن مثلا اگر دستپختت خوبه بگو عجب شانسی اوردی که زن کدبانو گیرت اومده بعد قربون صدقش برو و بگو و بخند اینجوری همسرت می فهمه زنی داره که با بقیه اطرافیانش فرق می کنه
یا ببین همسرت چه تیپی و چه رنگی دوست داره اون کار رو انجام بده به اضافه اینکه بهش بگو که این کار رو به خاطر تو کردم یا این رنگ رو به خاطر تو پوشیدم . اینجوری همسرت می فهمه و اعتماد به نفس خودت هم بالا می ره که با دیدن رفتار زن دیگه ای به هم نمی ریزی بزار خیالت رو راحت کنم هیچ وقت علامت دادن یه طرفه به جایی نمی رسه اگه فقط از جانب اون خانم نگرانی بدون تا شوهرت علاقه نشون نده هیچ اتفاقی نمی افته تو این مسائل هر دو طرف مقصر هستند پس تو سمت خودت رو بگیر و شوهرت رو با محبت سمت خودت نگه دار نه با غر غر و دعوا فراریش بدی . و حواسشو به منشیش جلب کنی
دوم اینکه اشتباه کردی خداحافظی نکردی چون اگر باهاش دست می دادی بیشتر خجالت زده می شد و متوجه اشتباهش می شد و بعد پیش خودش فکر می کرد آقای فلانی چه خانم فهمیده ای داره اگرم فکر پلیدی در سرش باشه می گفت هیچ وقت زن به این با کمالاتی رو ول نمی کنه بیاد دنبال من . پس دفعه بعد هر چند هم سخت باشه باهاش گرم برخورد کن بذار خجالت بکشه بذار فکر کنن تو اصلا حساس نیستی و حرفی که همسرت زده حدس و گمان خودش بوده اینجوری اعتماد به نفست رو هم نشون می دی.
امیدوارم کمکی کرده باشه از نظر حساسیت همه ما خانوم ها این رو با گوشت و خون درک می کنیم من هم از نگاه های شوهرم به خانوم های دیگه خوشم نمی آد و برای چند دقیقه به هم میریزم اما دارم سعی می کنم حساسیت نشون ندم چون فکر می کنم با جنجال چیزی درست نمی شه و به طرف محبت کس دیگه کشیده می شه هرچند حق چنین کارهایی رو به هیچ مردی نمی دم .
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)