شما باید اولویت بندی داشته باشی من از یک کتاب خوندم ک نوشته بود بعد ازدواج اولویت انسان همسرشه شاید شنیدی ک از همسر میپرسن اگه زنت و مادرت دارن غرق میشن کدومو نجات میدی و جواب درستش اینه ک اول
همسرمو نجات میدم یعنی تا این حد اول همسر و زندگیت.درسته خانواده ادم واجبن ولی خداوند گفته با هر طلاق عرش میلرزه پس راهکاره طلاق هم خوب نیس
پس دوم میریم سراغ بهبود روابط عزیزم شما نباید جلو شوهرتون هی مامانم مامانم کنید ک شوهرتون حس حسادتش بجوش بیاد یک.
دوم اینکه مثلا وقتی مامانت زنگ میزنه الکی بگو عزیزم مامان میخاد باهات حرف بزنه اینجوری جفتشون تو عمل انجام شده قرار میگیرن و شوهرت میگه خوبه متن برا مادرزنم مهمم
و هرچیز دیگه ای مثلا مامانت برات گردو پسته هرچی مثلا تو حیاط چیزی میکاره یا ی گل برات میاره ب همسرت بگو مامان اینارو واسه شما اورده میگه مثل پسرخودم دوستش دارم
و متقابلا برا مامانت اینجوری نقش بازی کن.سوم اینکه کاری کن شوهرت خودش دلش بخاد بره اونحا ن ک راه بری بگی دلم تنگ شده و نق بزنی
نق زدن سم هست واسه زندگیت.میتونی از بچتم کمک بگیری مثلا بگی مامان تو خسته میشه کاش میزاشتی مامانم یکم میومد کمکم بچه اذیت میکنه یا میخام از شیر بگیرمش کاش مامانم یکم میگرفتش میرفتیم اونجا
حالا هر جور خودت میدونی