ماهگل جان میدونم که نماز و عبادات براتون مهمه و این خیلی خوبه . منم مذهبی هستم روی نماز و روزه و حجاب سعی میکنم دقت کنم البته مثل شما اونقدر پایبند به مسجد و اول وقت بودن نماز شاید نباشم منم معیارم برای ازدواج بیشتر همین مسایل بود و حتی یکی از خواستگاران خوبم رو چون به نماز پایبند نبود رد کردم چون برام سخت بود کنار اومدن. اما عزیزم صحبت های فرشته مهربان واقعا عالی بود. زیاد در این زمینه به همسرتون اصرار نکنید و شاید این اصرار باعث لجاجت در ایشون شود و از اظهار پشیمانی در ازدواج به ایشون پرهیز کنید . من حس میکنم ایشون حالت تدافعی در مقابل انتقاد های شما گرفته و میخواد خودشو به شما اثبات کنه که من همینم و نمیخوام تغییر کنم. شما به مانند قبل نمازهاتونو بخونین و سعی کنین خیلی طولانی و خسته کننده نشه و از مسایل مختلف زناشویی و هنرهای زنانه مثه آشپزی و ... ایشون رو سیراب کنین و اصلا اصرار نکنین نماز بخونه و... اما خودتونم به هیچ وجه اجازه ندین نمازتون قضا بشه اما در حد تعادل انجام بدین.
فعلا هر چه شما اصرار کنین ایشون بیشتر مقاومت میکنه پس یه مدت تحمل کنین اصرار نکنین خودتون عباداتتون رو درست و به موقع و بدون زیاده روی انجام بدین و فعلا مستحب ها مثل نذر دعای توسل در منزل و مسجد رو متوقف کنید به احتمال زیاد ایشون تحت تاثیر قرار میگیرن. فقط زمان میبره صبر کنین و زود از کوره در نرین. بخاطر داشته باشین صبر بر مصایب هم جزیی از ایمانه. در ضمن حتما در این زمینه برای خودتون و همسرتون دعا کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)