به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

Threaded View

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 27 اردیبهشت 04 [ 12:05]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveVeteranTagger First Class25000 Experience Points
    تشکرها
    5,992

تشکرشده 8,211 در 1,575 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    ممنون از تمام دوستانی که برام تا الان پست گذاشتند از آقای hamed-kr هم سپاسگذارم.

فکور جان ، نام کاربری تون با این پست اخیرتون کاملا همخوانی داره پس معلوم شد چرا نامتون فکور می باشد.

این جور هم که فکر میکنید من دست روی دست گذاشتم و تابع بی چون و چرا هستم نیست ، اتفاقا در مواقع حساس هشدارهای لازم رو سعی کردم با زبان لین به همسرم بدهم خوب وقتی ایشان تصمیم گیرنده هستند اصرار من جز مشاجره و یک جور سلب مسوولیت از عواقب کارهاش نتیجه ای نداره و اگر بر کاری بر خلاف میل ایشان پا فشاری کنم اونوقته که در صورت شکست تمام نشونه ها سمت من روونه می شه. بنابر این رویه ام به گونه ای بوده سعی کردم خیلی ظریف هشدارهایی در رابطه با روش کاریشون در برخی جاها بدهم و تصمیم گیری را به عهده خودشون بگذارم.

الان هم حتی باز هم حمایت خودم رو اعلام کردم که حاضرم کارگاه رو جمع کنه و حاضرم از صفر شروع کنیم تا جایی که به صورت غیر مستقیم اشاره کردم تا پای فروش خانه هم هستم به شرط اینکه تغییراتی در رویه اش که مربوط به مسایل اقتصادی می شود بدهد وقتی پیام من را یا نمی گیرند یا جدی نمی گیرند و ابزار دست ایشونه و کار خودش را که فکر می کنه کار درستیه انجام می دهند از دست من چه کار دیگه ای جز سازگاری و حمایت عاطفی (به شرطی که کم نیارم) بر می یاد؟!!!!!

یکی از درگیری هایی که با خانواده ام پیدا کردم سر همین هشدارهایی بود که به همسرم اول کار دادند و خوب همسرم به روش خودش عمل کرد وسرزنش های الانشون ، دلسوزی هاشون برای من ، به آب و آتش زدن هاشون که راه چاره ای برای خروج ما از این مشکلات آن هم به اجبار و به روش آنها داشته باشیم .

2. 3 کاربر از پست مفید بی نهایت تشکرکرده اند .

hamed-kr (یکشنبه 24 مرداد 95), فکور (یکشنبه 24 مرداد 95), باغبان (یکشنبه 24 مرداد 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)