ممنون از تمام دوستانی که برام تا الان پست گذاشتند از آقای hamed-kr هم سپاسگذارم.
فکور جان ، نام کاربری تون با این پست اخیرتون کاملا همخوانی داره پس معلوم شد چرا نامتون فکور می باشد.
این جور هم که فکر میکنید من دست روی دست گذاشتم و تابع بی چون و چرا هستم نیست ، اتفاقا در مواقع حساس هشدارهای لازم رو سعی کردم با زبان لین به همسرم بدهم خوب وقتی ایشان تصمیم گیرنده هستند اصرار من جز مشاجره و یک جور سلب مسوولیت از عواقب کارهاش نتیجه ای نداره و اگر بر کاری بر خلاف میل ایشان پا فشاری کنم اونوقته که در صورت شکست تمام نشونه ها سمت من روونه می شه. بنابر این رویه ام به گونه ای بوده سعی کردم خیلی ظریف هشدارهایی در رابطه با روش کاریشون در برخی جاها بدهم و تصمیم گیری را به عهده خودشون بگذارم.
الان هم حتی باز هم حمایت خودم رو اعلام کردم که حاضرم کارگاه رو جمع کنه و حاضرم از صفر شروع کنیم تا جایی که به صورت غیر مستقیم اشاره کردم تا پای فروش خانه هم هستم به شرط اینکه تغییراتی در رویه اش که مربوط به مسایل اقتصادی می شود بدهد وقتی پیام من را یا نمی گیرند یا جدی نمی گیرند و ابزار دست ایشونه و کار خودش را که فکر می کنه کار درستیه انجام می دهند از دست من چه کار دیگه ای جز سازگاری و حمایت عاطفی (به شرطی که کم نیارم) بر می یاد؟!!!!!
یکی از درگیری هایی که با خانواده ام پیدا کردم سر همین هشدارهایی بود که به همسرم اول کار دادند و خوب همسرم به روش خودش عمل کرد وسرزنش های الانشون ، دلسوزی هاشون برای من ، به آب و آتش زدن هاشون که راه چاره ای برای خروج ما از این مشکلات آن هم به اجبار و به روش آنها داشته باشیم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)