شیدا جان عزیزم شما بایستی یه سری محدودیت و مرز رو واسه دختر کوچولوتون تعریف کنی و برای رفتاراش پیامدهایی رو با توجه به سنش در نظر بگیری و اونو با پیامد و عواقب کارهاش روبرو کنی نمیخواد عصبانی بشی یا داد بزنی فقط بایستی باهاش همدردی کنی مثال اگه در مقابل یه رفتار مثل داد و قال کردنش عواقبی مثل خاموش کردن تلوزیون یا نبردن به پارک رو در نظر گرفتید اگه مدام داره غر میزنه باید بریم پارک شما عصبانی نشو فقط مقاومت کن و بهش بگو واقعا سخت نشه رفت پارک درکت میکنم عزیزم وهمدردی هایی از این قبیل.خواهش میکنم هیچ وقت با دلسوزیای نا بجا تربیت بچه رو سهل نگیرید به اینده فکر کنید همین حالا رو در نظر نگیرید
اولش شاید سخت باشه ولی وقتی فرزند شما متوجه بشه شما به هیچ نحوی کوتاه نمیای تسلیم خواهد شد مثلا پیامدهایی که تو این سن واسشون میتونی در نظر بگیرید کم کردن زمان تماشای تلوزیون یا فعالیتهای تفریحی که دوست داره شما باید همیشه یه گام جلوتر از فرزندت باشی اگه اون هزار بار قوانین رو زیر پا میزاره شما باید هزار و یک بار در مقابل اون مقاومت کنی تا بتونی موفق شی .من خیلی حرف واسه زدن دارم ولی زیاد سرتونو درد نمیارم باز اگه سوالی بود خوشحال میشم منم بتونم کمکی کرده باشم موفق با
- - - Updated - - -
رفتار کودک رو باخشم نباید خاموش کرد بلکه فقط با پیامد کارهاش...

علاقه مندی ها (Bookmarks)