سلام
اخه دختر خوب اینکه ناراحتی نداره به خودت افتخار کن که انقدر پاکی پسربچه های دانشگاه وقتی بیان پیشنهاد بدن که معلومه قصدشون چیه ؟ چرا فکر می کنی با پسر یودن خوش گذرونیه ؟ چرا فکر می کنی اونایی که با پسرا دوستن از تو بهترن ؟ فکر کنم شنیده باشی دخترهای خوب بدست آوردنشون سخته واسه همین کسی این سختی رو به جون می خره که واقعا بخوادت به نظر من به خودت افتخار کن در واقع پسرای دانشگاهت برات احترام قائل هستند که برای خوش گذرونی دو روزشون سراغ تو نمی آن خیلی ناراحت شدم که دیدم اینجوری فکر می کنی و همه ملاک های خوبی رو گذاشتی بر مبنای رابطه با پسرا. تو تنها نیستی یه دختر مث تو دیگه تو اون دانشگاه به اون بزرگی پیدا نمی شه یعنی چرا با دخترایی دوست می شی که هم شان و همفکر تو نباشن . از کجا می دونی داشتانای عشق و عاشقی که برات تعریف می کنن همه درسته از کجا می دونی شماره های تو گوشیشون همه پسرایی هستن که عاشقشونند بعضی وقتها تعداد زیاد دزخواستها نشونه جذاب و تو دل برو بودن فرد نداره بعضی وقتها نشونه اینه که اون فرد به دست اوردنش آسونه توام می خوای اینجوری باشی ؟ می خوای به جای عاشق شدن فریب بخوری خوب بشو مثل اونا کافیه ازشون بخوای تورو مث خودشون کنن اما اینجوری به جای یه آینده شیرین یه عذاب همیشگی خواهی داشت. منم این دوران رو گذروندم منم مث شما تنها بودم منم از اینکه پسرایی که از نظر ظاهری مورد قبولم بودن با دخترایی که مورد قبولم نبودن دوست می شدن ناراحت می شدم اما نمی گفتم چون من بدم اینجوریه می گفتم اگه همین پسر بیاد به من پیشنهاد بده بهش چی بگم اگه بگم من هدفم بلند مدته فرار نمی کنه ؟ مسلما فرار می کنه آخه پسر 19 20 ساله چی از ازدواج می دونه نمی خوای که هر روز با یکی باشی. چرا با مامانت نباید رابطه دوستانه داشته باشی که تنها نباشی . چرا با خالت دوست نمی مونی تا چند سال جای دوست پسر داشتن با راه های درستش خودتو مشغول کن اگه بری سر کار همه چی درست میشه یاد می گیری برونگرا شی و هر مردی تو محل کار از خداشه با دختر نجیبی مث تو ازدواج کنه. رو درست تمرکز کن شاگرد اول شو که هر کسی آرزوش باشه با تو دوست باشه. خودتو دست کم نگیر

علاقه مندی ها (Bookmarks)