من هیچ کدوم از حرفام تخصصی نیست همش تجربه خودمه و چیزایی که از همدردی یاد گرفتم.

من دقیقا به همین نقطه ای که شما رسیدین،رسیدم و خسته شدم از اینهمه فکر منفی خودم.
ادم یه وقتایی با خودش فکر میکنه بیزار میشه از خودش.

شما عاشق خودت هستی؟باید عاشق خودت باشی.
یکم بیشتر توضیح بده.

من خودم از همین جا شروع کردم.سعی کردم واقعا خودمو قبول کنم با همه کاستی هام.من ارتباط عمومیم ضعیفه من خیلی استعدادارو ندارم من جرات انجام خیلی کارارو ندارم که شاید اگر انجام یدادم جزو موفق ترینا بودم!اره من خیلییی کارارو نمیتونم انحام بدم من خیلی کاستی های اخلاقی دارم عوضش خیلی خوبی هم دارم.عاشق خودت بشو خودتو زود ببخش واقعا کسی چیزی ارزش نداره یه لحظه فکرتو مشغولش کنی

من خودم اینطوری بودم نمیتونستم ارتباط درست برقرار کنم بعد خودمو سرزنش میکردم مگه من چمه مگه چیم کمه که نمیتونم درست ارتباط بگیرم.حتما بقیه از کم حرفی و سکوت من متنفرن.عجب روزایی بود!

من یک مدت واقعا برای خودم وقت گذاشتم.بااینکه ادم خیلی مذهبی هم نبودم تا اون موقع نمیدونستم معنی قران هم باید خوند!شروع کردم معنی قرانو خوندن.منی که دنیام درسم بود و کتابم.انقدر لذت میبردم از قران.واقعا عالی بود اون دوره طلایی عمرم.نمازمو سر وقت میخوندم حس سبکی داشتم.بااینکه تا قبلش شاید از سر اجبار نمازی میخوندم چیزی هم متوجه نمیشدم.
صبحا تو مسیر دعای عهد گوش میکردم!!اصلا انگار روحم ارضا میشد.پر میشد از حس سرخوشی.

مینشستم دوسه ساعت واسه خودم خوراکی میاوردم!شروع میکردم به فکر کردن.خووب کل زندگیمو حلاجی کردم.رفتار خودم فیدبک دیگران.حس خودم حس دیگران.
کم کم خودمو باور کردم.نه کامل،کم کم..

بعد وقتی وارد محیط اجتماعی میشی،عواملی که قبلا نمیزاشتن صحبت کنی انگار کمتر شدن،کمتر اذیتت میکنن.مثلا من باخودم میگفتم اگه حرف بدی بزنم چی.نکنه حرفی بزنم وجهم خراب شه.هزار جور فکر.
بعد که خودتو باور داری،همین عامل بازدارنده!میره کنار،ته دلت میگی همه یه طرف من یه طرف،مهم منم ..اصلا برات مهم نیست کی،چی فکر میکنه

کلی حرفا هست نمیدونم اصلا بدرد شما میخوره یا نه.
ولی همین حسی که بوجود اومده اگه ادامش بدی،تازه میفهمی دنیا اونچیزی که فکر میکردی نیست.برعکس همه دوستت دارن و از هم صحبتی باهات،دوستی باهات،لذت میبرن.

حرفام اصلا اصلاااا تخصصی نیست همش تجربه منه شاید کاملا اشتباه باشه.
شاید اصلا مشکل شما مثل من نبوده.
بهرحال حرف برای گفتن زیاده.
امیدوارم در این جنگ زیبا پیروز بشید