درود بانو دنیا گرامی
اینکه رفتار شوهر شما ناپخته هست درش شکی نیست بهتره ایشون صبورتر باشند و موقع ناراحتی و عصبانیت اول یه stop کوتاه بودن بعد صحبت هایشان را ادامه بدهند.
اصلا اصلا اصلا اصلا و ابدا دیگه به خانواده ها نکش از شما خواهش دارم بانو تمنا دارم به خانواده ها نکشید والله قسم فقط خرابتر میکنن رابطه بین زوجین را این خانواده های نااگاه بزرگترین مشکل ایرانی ها وابستگی هایی که بهم دارن این موضوع باعث میشه هم خانواده ها را دخالت بدهند و هم خانواده ها دخالت کنند.
مشورت کردن با آشنايان همانند اينه که عمل جراحي باشه فاميل بيان توي اتاق عمل!!
اگه اینکار عاقلانه هستش گفتن شما به خانواد تان هم عاقلانه و درست هست.خانواده شما هستند درست به شما علاقه دارن و دلسوز شما هستند درست ولی نه تخصص دارند نه تجربه کافی و لازم را دارند نه اینکه بیطرف هستند.شما الامشاور هم تشریف ببرید اگر با شما خیلی نزدیکب اشه ارجاع میده شما را به یک مشاور دیگه چون اینجا اصل بیطرفی از بین میره.لطفا دیگه اینکار اشتباه را انجام ندید.
پسر عمه شما رفتاری انجام داد که اگر من یا هر مرد دیگه ای بود همین رفتار شوهر شما را انجام میداد خوب توی این مسئله شوهر شما حق داشتند ولی میشد مدیریت کرد ایشون باید بدونه که هر فردی خودش مسئل رفتار و گفتارش هست همان حرفی که پدر شما زدند و منطقی بود ولی تفاوت اینجاست که شما همسر ایشون هستید و همینطور یک خانوم هستید پس بهتره خانومانه تر رفتار کنید.اینو از من بشنو یک خانوم اگه سیاست بخرج بده قدیمی ها راست میگن مار رو میشه از لونه اش با زبان بکشی بیرون.
شما اول باید یک موضوعی را کامل مشخص کنی انتظار هم ینتس همین الان و سریع جواب مثبت بدی چون یکمقدار طول میکشه شاید چند ماه باید مهارت های جدید یاد بگیری صبور باشی توی زندگی بکار ببری یاد بگیری از شوهرت انتظار نداشته باشی قوی و محکم باشی به شوهرت وابسته نباشی مجسمه بودن را یاد بگیری مهارت ارتباطی را فرا بگیری و....... اگه حاضری بسم الله بنویس وگرنه تجربه شخصی خودم را بیان میکنم توی این چند سال یاد گرفتم تنها کسی که میتوانی رویش حساب کنی فقط خودتی والسلام.شوهر و پدر و مادر و فرند و خواهر و برادر و خانواده شوهر و خانواده همسر و جاری و باجناق و همکار و دوست و...... نمیشه در شخصیتشان تغییرات ایجاد کرد بقول معروف بجای اینکه دنیا را فرش کنم کفش به پا میکنم.
اینجا ما فقط به شما دسترسی داریم و بس کارهای شوهرت از روی نداشتن و نااگاهیه اینو بدون شما شوهرت من یا هر فرد دیگه ای انسان هستیم معصوم نیستیم در همه موارد اطلاعات داشته باشیم یا بدون خطا باشیم من خودم چیزی که بخودم میگم انسان هستم ناآگاه هستم تیو خیلی زمینه ها و نادان اتفاقا اصلا ناراحت نیمشم که بخودم میگم نادان و ناآگاه چون انسان هستم و ضعف های زیادی دارم.
من همیشه اینو میگم شما تصور کن یک فردی بدون داشتن گواهینامه پشت ماشین بشینه و توی جاده خارج از شهر رانندگی کنه این فرد بزنه و فردی را بکشه درسته اشتباه کرده بدون تصدیق نشسته ولی از روی ناآگاهی و نداشتن مهارت بوده.
ازدواج هم توی مملکت ما همینطوریه بدون داشتن هیچگونه اطلاعات و کسب مهارت های لازم خیلی راحت یمرن پای سفره عقد و جواب مثبت میگیرن یا پدر و مادر میشن!!!در صورتی که ما بخوایم سوار موتور هم بشیم باید تصدیق بگیریم!!!
خلاصه بگم یکمقدار طول میکشه و مشکل شما هم نیاز به مرور زمان و صبوری داره.
پ.ن: نوشتی مجسمه بودن سخته خوب از نظر منم سخته خیلی هم سخته تیکه شنیدن و فحش خوردن و هیچی نگفتن هم سخته بنده ای که به شما این حرف رو میزنم خودم اول مجسمه بودن رو یاد گرفتم درسته مرد هستم ولی بعضی مواقع برای حفظ روابط مجبوریم کار یانجام بدیم که دوست نداریم بعضی وقتها یاد گرفتم یک چشمم رو ببندم بعضی وقتها دوتا چشمم را ببندم بقول معروف یاد گرفتم بعضی وقتها کور و کر خر(بلانسبت دوستان خودم رو میگرم)باشم. زندگی همیشه بر وفق مراد ما نیست روی دیگران کنترلی نداریم بانو.
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)