به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اردیبهشت 96 [ 15:14]
    سطح
    45
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    163

تشکرشده 177 در 80 پست

Array
    سلام .

من میخوام یه پیشنهاد کاملا متفاوت با بقیه بدم !

پیشنهاد من یه آغوش گرم برای همسرت هست . آغوشی که در اون شما فقط به فکر ارضا همه جوره همسرت باشی .

البته این کار باید با ظرافت های خاصی همراه باشه . باز تاکید می کنم با ظرافت هایی خاص تا لذتش دو چندان شود .

مثلا : 1- کاملا غیر منتظره .....

2- امادگی های لازم از حیث بهداشتی و زیبایی با رفتن به اریشگاه در خود ایجاد کنید . ( البته اگر تونستید این امادگی ها رو در وی هم ایجاد کنید اما هرگز نگید برای چی هست حداقل از حیث بهداشتی اش )

3- در حین رابطه فقط به فکر او باشید از حرکاتی که خوشش میاد انجام بدبد در واقع میخوام بگم به فکر بهره بردن برای خود نباشید .... فقط به فکر بهره دادن باشید .

4- در کنارش می تونید یه هدیه ساده هم بدید . پیشنهاد من چند کتاب در مورد زندگی زناشویی ... تربیت فرزند ..... هست . یا می تونید cd های تصویری که توی این زمینه هست رو تهیه کنید . روی کتاب یا cd یه جمله محبت امیز نوشته بشه . این جمله باید از بطن خودتون باشه لزومی نداره توی نت دنبال این جملات عاشقانه عجیب و قریب بگردید هر چی که جمله مال خودتون باشه جذاب تره .... هنگام دادن همین هدیه هم .... خودتون براش بخونید البته همراه با ناز و عشوه ... و بیان کنید که این جمله نشات گرفته از ذهن خودم هست . ( حالا این که چه جوری بیان کنید بستگی به مهارت شما داره )

5- در پایان رابطه سعی کنید از هر چی که بیشتر احساس کردید خوشش اومده یاداشت برداری کنید ... براش بخونید و ببینید خودش موافق هست یا نه ... این نکات رو برای دفعات بعدی هم استفاده کنید . و حتما بیان کنید که این ها رو نوشتم تا دفعه بعد بیشتر از این ها استفاده کنم .این رو داخل یه دفتر ساده بنویسد ... اسم اون دفتر رو هر چی می خواید بذارید ... از این دفتر می تونید برای بیان احساسات خودتون در اینده یا بیان یه چیزایی که شاید براتون سخت باشه مستقیم بهم بگید از این دفتر استفاده کنید ولی مهم این هست که شروعش با یه موضوع مهم بوده که اون هم بهره دادن جنسی همسر ...

6- یه سری ایده هایی که نشانه علاقه شما به خانواده همسرتون هست را روی کاغذ بنویسید ... مثلا :

الف : بردن خانواده همسر عزیزم به یک مکان تفریحی

ب : دعوت از اونها به عنوان شام در بیرون ( یا حالا منزل )

ج : خرید هدیه برای پدر و مادر همسر عزیزم و خانواده گرامی ایشان

د : و غیره

همان طور گه گفتم این ایده ها صرفا برای خانواده همسر باشه .. حالا لازم هم نیست این ها باشه می تونید خودتون فکر کنید چیزایی که هزینه اش کمتر هست هم بنویسید .. ولی باز هم تاکید می کنم فقط برای خانواده همسر شما ... بعد این ها رو توی یه پاکت بذارید ... توی یه سبد قرار یدید . و در انتها بخواید یکی اش رو برداره ...نگید هم برا چی هست اگه پرسید با ناز و عشوه فقط بخواید که حالا یکی رو برداره . به نوعی قرعه کشی کنه که کدام رو انجام بده . در اخر مابقی رو هم براش بخون و بگو اگه دوست داری می تونی هر کدام رو خواستی انجام بدی . یه نکته این که پاکت رو هم می تونید خودتون درست کنید لزومی به خریدن نیست . با چند برگ آچار پاکت هایی ساده درست کنید ... روش هم با کاغذ رنگی مثلا با در اوردن گل تزئین کنید ... میخوام بگم خودتون درست کنید نرید از این اماده ای ها بخرید ... حتی سبدش هم خودتون درست کنید .هر چی که خودتون درست کنید قطعا لذتش برای طرف مقابل
    بیشتر هم هست .

7- در انتهای رابطه هم با هم یه حمام برید !

خوب خیلی چیزای دیگه هم میشه بیان کرد ولی خیلی هم نباید شلوغش کنید ... از طرفی یه چیزایی رو هم نمیشه این جا بیان کرد !!! وگرنه می گفتم ... یه جورایی پاستوریزه هاش رو گفتم !

هیچ چیز به اندازه یه آغوش گرم برای مردها لذت بخش نیست ! این رو من مطمئنا هستم !

2. 2 کاربر از پست مفید skyzare تشکرکرده اند .

khaleghezey (سه شنبه 25 اسفند 94), setare_000 (سه شنبه 25 اسفند 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)