سلام دوست عزیزم
از نظر من مردی معقول و منطقی هستن ایشون ولی در مورد کار از ایشون بخواه که شما رو منع نکنن چون هر فردی رو از کاری منع کنید اشتیاق به اون کار بیشتر می شه بگو تا دو سه سال بعد ازدواج کار می کنی اگه دیدی وضع مالی و روحیه خوب بود می شینی تو خونه . یا کار تدریس رو پیشنهاد کن ندیدم مردی به تدریس خانمش نه بگه . یا اینکه بگو دوست داری بری سر کار که بیکار و بی حوصله تو خونه نشینی و این بیکاری اذیتت می کنه و بعدها می تونه زندگیو برای خودشم سخت کنه مثلا هی غر بزنی بهش و بگو می خواین با هم خوش باشین اگه بخواد سه جا کار کنه پس کی با هم خوش بگذرونید؟
در مورد تعصب ها شون در مورد خانوادتون بهش حق می دم اکثر مردا رو این قضیه حساسن و وابستگی دختر مخصوصا به مادر و خواهرشو دوست ندارن شما هم وقتی که ایشون نیستن با خونوادت حرف بزن یا وقتی کار دارن بهشون سر بزن و بعدها در مورد خونواده خود ایشون هم همین کارو کن مثلا اگه خونه خودتون میری برای برادرت بستنی می خری چون دوست داره برای مادر یا خواهر و برادر این آقا هم پیشنهاد بده که چیزی که دوست دارن بخری اینجوری وقتی ببینه اونا رو مث خونواده خودت دوست داری حساسیتش کم می شه.
در مورد چشم گفتن زیاد مشکل بزرگی نیست به نظر من سیاست داشته باش با چشم گفتن محبتشو جلب کن اما اگه کاریو دوست نداری به شکل یه نیاز مطرحش کن مثلا بگو خیلی دلم می خواد با دوستم به یاد دوران دانشگاه برم بستنی بخورم مطمئن باش نه نمی گه
در مورد اطلاع دادن و اجازه گرفتن این کارو بکن ایشون فردی سنتی هستن اگه می تونی این کارو بکن لذت می برن از اینکه مهم بدونیشون اگه با مهربونی اجازه بگیری نه نمی گه گاهی فقط همون لفظ اجازه میدی رو می خوان .

علاقه مندی ها (Bookmarks)