برادر محترم می دونم سخته ولی اگه دوست دارید زندگیتون رو نجات بدید باید تغییر بدید تو رفتارتون اهسته اهسته شروع کنید سخته ولی میشه من خودم به خاطر زندگیم کلی از رفتارامو تغییر دادم.از کوچکترین کارا مثل دادن یه اس ام اس و خریدن یه شاخه گل یا حتی تشکر کلامی از دستپختش شروع کنید که مطمینا وقت زیادی نمگیره ازتون در مقابل معجزه ای که می تونه اتفاق بیافته در رفتار متقابلتون. این کارا شاید کوچک بیاد تو نظرشما ولی برای یه خانم خیلی به چشم میاد. در ضمن این کار و این تغییر مستلزم همکاری خانومتون و در جریان بودنه ایشونه و شاید حتی تغییر ایشون تو خیلی از مسایل. قصد توهین ندارم ولی شاید اگر ایشون تو برخی شرایط انعظاف بیشتر از خودشون نشون بدن شما بیشتر برای ابزار کردن محبتتوت ترغیب میشید. پس به نظر من با ایشون در این رابطه صحبت کنید و ازش بخاید که دوست داره چظوری باشید و شما هم با مراجعه به دلتون بهش بگید دوست دارین چطور باشه اینجوری اونم میارید تو بازی..من چهارساله ازدواج کردم و به این ایمان رسیدم که تغییر هر یک از زوجین مستلزم ایجاد تغییر هر چند ناچیز در طرف مقابله یعنی کاملا این تغییر مشترکه و حداقل انعطاف طرف مقابل رو می طلبه تا زودتر به نتیجه برسید شاید شما تو ذهنتون یه برداشت از مرد ایده ال برای همسرتون داشته باشید ولی ایشون چیز دیگه ای تو ذهنش باشه که تو این سیزده سال فقط تو خودش ریخته...پس باهاش حرف بزنید برادر

علاقه مندی ها (Bookmarks)