سلام
چه کار خوبی کردین که موضوع خودتون رو اینجا مطرح کردین.
ان شالله هر شخصی در حد توانش بتونه شما رو راهنمایی بکنه.
هر چند که ماشالله خودتون اهل تدبیر و اندیشه هستین.
چند تا سوال مي تونم ازتون بكنم؟
اگر امروز زنگ زدن به منزل شما، و آقايي وقت خواستگاري خواستن از خانواده اتون كه شرايطشون خیلی خوب بود، يعني هم مستقل بودن، كار خوبي داشتن، روحياتشون به شما مي خورد ، تحصيلات مناسب داشتن، و در كل متناسب اميال شما بودند.
اجازه ورود بهشون ميداديد؟
يا تو دلتون ميگفتيد من به اين آقا كه باهاش رابطه دارم، متعهدم؟
از وقتی با این آقا آشنا شدین، شده که تو محل کارتون، یا تو مهمونی ها، یا حتی در رسانه، شخصی به واسطه شرایطش که به نظرتون با شما متناسب بود، توجه تون رو جلب کرده باشه؟ و تو دلتون بگید ای کاش این آقا که من باهاش رابطه داشتم چنین خصوصیاتی داشت؟
اگر فردا روزي با اين دوستتون، عقد كردين، مورد مناسبي براتون پيش اومد، پيشمان مي شويد؟
به راحتی میتوانید این آقا رو به دوستان و آشنایانتون معرفی کنید؟
خانوم ما بايد به همسر آينده امون متعهد باشيم. از حفظ سلامت جسماني گرفته تا سامت روان و حتی عاطفه و ابراز محبت هامون.
هر وقت شخصي اومد كنارتون قرار گرفت كه كنارش آرامش داشتين، يعني حس بدي بهتون دست نداد با بودن کنارش ، به عنوان همسر بهش تكيه كنيد.
ازدواج نه تنها وصلت دو تا جوان هست، بلکه وصلت خانواده ها هم هست! یعنی خانواده عروس با خانواده داماد نباید اختلافات فاحشی داشته باشند.
این امکان با شرایط شما هم خوانی دارد؟
قرار هست شما بشین دختر خانواده داماد و ایشان بشوند پسر خانواده عروس.
این امکان با مورد شما هم خوانی دارد؟
معمولا اين طور بوده كه آقايون از همسرانشون بالاتر بودند. اگر اين موازنه برعكس بشه، من شخصا نمي پسندم و تجربه هاي خوبي از اين نوع ازدواج ها نديدم.
زمانی که پسر با شرطی از جانب دختر روبرو میشه و برای رسیدن به اون تلاش میکنه و حاضر هست خودش رو تغییر بده، تو نگاه اول خیلی خوب و عاشقانه میاد، ولی من به شخصه تجربه های خوبی رو تو این زمینه ندیدم.
بگذریم که موارد استثنا هم وجود داره!
تا حالا با خودتون جمع بندی کردین که همسرتون چه معیار هایی باید داشته باشه؟ ملاک های مورد نظرتون چی هست؟ این آقا چند درصد تطابق با ملاک های شما داره( البته برای نمره دادن از احساساتتون فاصله بگیرید)
به نظرم ازدواج زن و مرد به چند دسته تقسيم ميشه:
1- دختر نياز به حامي دارد----------------------------- مرد روحيه حمايت گري دارد
2- دختر با اعتماد به نفس است و مستقل -------------------- مرد با اعتماد به نفس است و مستقل ( در عين داشتن اندكي روحيه حمايت گري)
3-
4-
5-
ديگه براي اينكه بار منفي باقي آيتم ها زياد بود، باقيشو ننوشتم.
خانوم براي ازدواج خوب ( دقت کنید برای ازدواج خوب این دو تا دسته به نظرم من جوابگو هست، باقی شرایط اگر هم به موفقیت میل کنند، جز استثنا هستند) بايد در يكي از دسته هاي 1 و يا دو قرار بگيريد. به شما ميخوره جز دسته دو باشيد. این اقا خصوصیات مردان این دسته رو داره؟
اگر امکانش رو دارین، اینجا یه سری از خصوصیات خودتون و اون آقا رو بنویسید تا با هم بررسی کنیم. مثل سن، شرایط اجتماعی، خانواده گی و .........
در ضمن، الان که شما از روی احساس بعد از قطع رابطه به اون آـقا پیام دادین، با زهم رابطه اتون رو با ایشون شروع کردین؟
با یه سری از حرف های فدایی موافق بودم.
به حرف های خانوم میشل هم فکر کنید.
خانوم من برای تمام مطالبی که گفتم، مثال داشتم ولی سعی کردم از ذکر مثال خودداری کنم. تا شرایط شما رو بررسی کنیم تا ذهنتون منحرف نشه.
منتظر تو ضیحات تون هستم، خانوم محترم.
به قول خاله قزی اگر احساسات شما عنان کار رو گرفته دستش، به ترمز بگیر. یه مکثی بکن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)