[SPOILER][/SPOILER]سلام عزیزم قبلا دوستان زیاد راهنماییون کردن ولی شاید بجز یکی دو روز بکارش نبردین که هنوز زندگیت مثل سابق یا بدتره
ولی من دوباره تکرار میکنم همونطور که رفتارهای شما یعنی این دلزدگیتون از زندگی ناشی ازرفتار شوهرتون هست رفتارهای شوهر شما هم ناشی ازشماست اینکه ایشون تو تلگرام و... با زنها چت میکنه چون ازونامیشنوه وای عزیزم چقدر تو مهربونی چقدر با مزه ای دلم واست تنگ میشه وقتی هستی اروممم .... ...
خوب شما چی میگی خسته شدم ازین زندگی درکم نمیکنی این چه وضعیه متنفرم ازت .....
خوب ایشون چطور باید جذب شما بشه البته به ایشون دسترسی ندارم ولی خاهرانه بهت میگم همونطور که این زندگی 16 ساله به اینجا رسیده یه شبه دوشبه یه همچی گل بلبل نمیشه ولی مطمینم اگه شما فقط شما یه طرفه خودت تغییر بدی حتما ظرف یک ماه نشونهایی از تغییر تو زندگیت را خاهی دید شک نکن
دوباره وصدباره میگم سخنرانیهای دکتر حبشی بخصوص کلید مرد ایشون و دکتر ناظری رو گوش و عمل کن تغییرات خودت متوجه میشی انشاالله
فقط باید صبور باشی
دکتری چند وقت پیش صحبت میکرد میگفت اکثر علتخیانت مرد رو خیلیها فکر میکنن که راضی نبودن مرد از رابطه جنسی هست ولی کاملا اشتباهه اکثر بعلت نیاز و تامین نشدن عاطفی هست مردا خلاف تصور ما بسیار نیاز عاطفی دارن پس تامینش کن بحای اینکه زجربکشی
- - - Updated - - -
سلام عزیزم قبلا دوستان زیاد راهنماییونذکردن ولی شاید بجز یکی دو روز بکارش نبردین که هنوز زندگیت مثل سابق یا بدتره
ولی من دوباره تکرار میکنم همونطور که رفتارهای شما یعنی این دلزدگیتون از زندگی ناشی ازرفتار شوهرتون هست رفتارهای شوهر شما هم ناشی ازشماست اینکه ایشون تو تلگرام و... با زنها چت میکنه چون ازونامیشنوه وای عزیزم چقدر تو مهربونی چقدر با مزه ای دلم واست تنگ میشه وقتی هستی اروممم .... ...
خوب شما چی میگی خسته شدم ازین زندگی درکم نمیکنی این چه وضعیه متنفرم ازت .....
خوب ایشون چطور باید جذب شما بشه البته به ایشون دسترسی ندارم ولی خاهرانه بهت میگم همونطور که این زندگی 16 ساله به اینجا رسیده یه شبه دوشبه یه همچی گل بلبل نمیشه ولی مطمینم اگه شما فقط شما یه طرفه خودت تغییر بدی حتما ظرف یک ماه نشونهایی از تغییر تو زندگیت را خاهی دید شک نکن
دوباره وصدباره میگم سخنرانیهای دکتر حبشی بخصوص کلید مرد ایشون و دکتر ناظری رو گوش و عمل کن تغییرات خودت متوجه میشی انشاالله
فقط باید صبور باشی
دکتری چند وقت پیش صحبت میکرد میگفت اکثر علتخیانت مرد رو خیلیها فکر میکنن که راضی نبودن مرد از رابطه جنسی هست ولی کاملا اشتباهه اکثر بعلت نیاز و تامین نشدنعاطفی هست مردا خلاف تصور ما بسیار نیاز عاطفی دارن پس تامینش کن بحای اینکه زجربکشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)