بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
فرموده بودید:
دقت داشته باشید که مفهوم تقوی و اون چیزی که مصداق تقوی است با اون چیزی که ما توی عرف می گیم متفاوت هست و وقتی خدا از چیزی یاد می کنه نگاه به حقیقت اون موضوع داره نه عرف ما در کلام ، عمده ترین مفهوم تقوی ایجاد ملکه صبر در برابر گناه هست در ابعاد مختلفش و حفظ و انجام واجبات یه بخش از تقوی است به هر حال در این مورد آیه های مشخص دیگه هم داریم مثل :
وَ اتَّقُوا اللهَ وَ یُعَلِّمُکُمُ الله : تقوی پیشه کنید تا خدا خود به شما آموزش دهد.
آقای بهجت می فرمودند:
(اگر كسي اهليت داشته باشد يعني طالب معرفت باشد و در طلب، جديت و خلوص داشته باشد در و ديوار به اذن الله معلمش خواهند بود وگرنه سخن پيغمبر صلي الله عليه و آله و سلم هم در او اثر نخواهد كرد چنان كه در ابوجهل اثر نكرد.)
(بزرگان براي اسلام زحمت زيادي كشيدند ولي هر كدام از يك راه افراد را به سوي خدا مي برند ولي من راهم اين است كه دستور العمل فقط در يك چيز جمع شده، در يك كلمه ي خيلي كوچك-خيلي كوچك و آن "ترك گناه" است. ولي فكر نكن ترك گناه چيز ساده اي است، گاهي خيلي مشكل است و تمام دستورات خودشان بعداً مي آيد، ترك گناه مثل چشمه اي است كه همه چيز را خود به دنبال دارد،شما "ترك گناه" كنيد دستورات بعدي و عبادات ديگر خود به خود به سمت شما مي آيد.)
(محال است عبوديت و ترك معصيت باشد مع ذلك انسان بيچاره باشد و عبوديت، ترك معصيت است در اعتقاد ودر عمل.)(که ما توی هر دوش به شدت لنگ می زنیم)
بسیاری از متدینین ما متاسفانه از بسیاری از گناهان و حتی عظمت حرمت اون(مثل عیبت ،دروغ،خیانت در امانت و...) واقف نیستن چه برسه به این که بخوان برای انجام ندادنش دقت داشته باشن مثل ، شما خودتون یه سری به کتاب گناهان کبیره عارف بزرگ مرحوم آیت الله دستغیب بزنین ببینید چقدر از گناهان رو نمی دونستید ،خوب با گناه که ملکه تقوی در آدم ایجاد نمی شه که بخواد شامل اون آیه بشه مثلا شما یه سری به لینک زیر بزنید و بعد ببینید چقدر از ما (مخصوصا آقایون) احتمال داره به این مشکل مبتلا باشیم:
http://www.hamdardi.net/thread-36629.html
یه موضوع دیگه هم که مطرح کردید در مورد قضاوت کردن هست که این هم باز موضوع حساسی هست چون شما از یه طرف باید براساس معیار دینی قضاوت کنید ولی چگونگی این قضاوت هم باز مهم هست به طور مثال می تونید به لینک زیر مراجعه کنید و از قسمت نقطه چین به بعد رو بخونید:
http://www.hamdardi.net/thread-39448.html#post389521
.................................................. .................................................. ........................
یه قسمت دیگه موضوع در مورد حرف خانم آی تک بود ، شاید من با اون قسمت ناخن و ... موافق نباشم چون پرداختن زیاد به بدن باعث غفلت میشه و حتی زیاد توی آینه نگاه کردن هم مکروه هست ولی اون قسمت ترشی درست کردنش می تونه خیلی هم به جا باشه ، اگر من شما توی این سن فعالیت مفیدی نداشته باشیم خیال مون ما رو برده خودش می کنه برای همین کسی که با توجه به ظرفیت هاش و امکاناتش برای دوری از تنبلی و بیکاری میره ترشی درست می کنه پیش خدا از این جهت واقعا عزیز هست .
.................................................. .................................................. ....................
اما در مورد کتاب و کلیپ بیشتر ، خود مطالعه و افزایش آگاهی ها یه امر پسندیده است ولی شخص باید دقت کنه که دجار یه سری از آفت های مهم در این باره نشه ، در مورد مطالعات دینی که جنیبه عملکردی دارن یا دارای جنبه اعتقادی هستند در عین ضرورت مطالعه باید دقت کرد که شخص دچار توهم دینداری کاذب نشه چون خیلی وقت ها پیش میاد یه کسی دین دان خوبی هم هست ولی دین دار خوبی نیست و دین دارایی و ملکه وجودش نشده ، با توجه به این موضوع من سایت نویسنده کتالی که بهتون معرفی کردم رو توی این لینک معرفی کردم و خود من قسمت زیادی از آگاهی های دینی ام رو با مطالعات کتب ایشون کسب کردم و یه سری ملاحظات هم نوشتم توی اون پست که خوبه بهشون توجه بشه و به سیر مطالعاتی توی سایت هم خوبه توجه بشه(البته بعد از تغییر سایت لینک کتب تغییر کرده و علاوه بر اون کتاب هایی که اونجا گفتم فعلا دو کتاب که لینکش رو پایین گذاشتم بهتون پیشنهاد می کنم به علاوه دستور العمل های مهم و کوتاه آیت الله بهجت رحمت الله علیه که بایه سرچ ساده پیداشون می کنید):
http://www.hamdardi.net/thread35610-2.html#post357487
درباره استاد طاهرزاده - لب المیزان
آشتی با خدا از طریق آشتی با خود راستین - لب المیزان
ادب خیال، عقل و قلب - لب المیزان
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)