به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    سلام

وقتی یک رابطه به اینجا میرسه نمیشه گفت، هیچکدام از طرفین مقصر نیستند و تمام بار اشتباهات و روی دوش یکی قرار داد.
    شما هردو اشتباهاتی داشتید باید اینها را بپذیرید و باهم مشاوره برید تا باهم مهارت های ارتباطی خودتون و در جهت زندگی بهتر افزایش دهید.

در حال حاضر اینطور که بنده متوجه شدم، شما خواهان زندگی هستید همسرتون خواهان طلاق، خانواده همسرتون هم خواهان ادامه زندگی..

بهتره اگر دوست ندارید طلاق بگیرید پس هیچ اقدامی در این خصوص نکنید.
    سعی کنید اشتباهاتتون و بپذرید و نزد یک مشاور بروید دز جهت اصلاح خود.

نیازی نیست که هدف از این اصلاح در جهت این باشد که آیا همسرتان برمیگردن یا خیر، از طلاق منصرف میشوند یا خیر، شما اشتباهاتتون و پذیرفتید و میخواین برای زندگی بهتر چه با این نامزدتان چه با شخص دیگری چه بدون همسر تلاش کنید . یعنی هدفتون زندگی بهتره ...چیزی که قبل ازدواج نادید گرفته بودید،در ازدواج نباید فقط هدف انتخاب باشه، باید در جهت حفظ انتخابتون هم بکوشید و سعی میکردید مهارت لازم برای گذراندن این دوره از زندگیتون و پیش میگرفتید.

اگر از طرف همسرتون واسطه ای فرستاده شد مانند مادرشدن یا برادر خودتون و.... شما بگویید من قبول دارم در زندگیم اشتباهاتی داشتم، همانطور که همسرمم اشتباهاتی داشتن، ولی من هیچوقت زندگی حاضر و آماده ای و نخواستم، زندگی مشکلات داره سختی داره، موانع داره و... دو نفر وقتی مستقل میشند در واقع دارند به اطرافیان شون میگند ، من اونقدر بزرگ شدم و اونقدر خودم و قوی میبینم که در برابر این مشکلات ایستادگی کنم توانایی شو دارم.
    حالا ماهم مانند تمام زوج ها دچار مشکلاتی شدیم، دچار اختلاف نظرهایی شدیم که ناشی از عدم شناخت جنس همدیگه است ناشی از عدم‌ داشتن مهارت کافیست ، راه حلش طلاق و پاک کردن صورت مسله نیست، تاکید کن شما طلاق و عنوان آخرین راه انتخاب میکنید و قصد دارید فعلا در جهت اصلاح مشکلاتتون به مشاور مراجعه کنید تا در آینده چه در این زندگی با ایشون چه زندگی بعدیتون بدون ایشون دچار مشکل نشوید .

شرط ادامه زندگی هم مشاوره بذارید یک مدتی و تعیین کن و تا نتیجه مطلوب هم ندیدید ازدواج نکنید.

در خصوص خطوط قرمزتون مشروب و حجاب هم سعی کنید بدور از لجبازی و مصادف با اعتقادات و باورها و قوانین واقعی زندگینون به یک نتیجه واحد و توافقی برسید.

بالاخره مشورب خوردن، جز خطوط قرمزتون هست یا نیست؟ حد وسط نداره!
    در خصوص حجاب هم همینطور، بالاخره حجاب داشتن جز خطوط قرمز ایشون هست یا خیر، مگه بچه اند که بخاطر لجبازی با شما گرو کشی کنند؟

در زمانیکه نزد مشاور میروید به این نشانه ها هم دقت کنید، دروغ گویی ایشون در زمان آشنایی.
    مصرف زیاد مشروب.
    تفاوت سطح فرهنگی دو خانواده با هم.
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

ویرایش توسط دختر بیخیال : سه شنبه 14 مهر 94 در ساعت 14:17

2. 3 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

فدایی یار (یکشنبه 06 دی 94), نارجیس (سه شنبه 14 مهر 94), ستاره زیبا (چهارشنبه 15 مهر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)