به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

Threaded View

Banned
    آخرین بازدید
    یکشنبه 05 اردیبهشت 95 [ 22:23]
    سطح
    14
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 32.0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    8

تشکرشده 29 در 16 پست

Array
    برادر عزیز کی گفته که تنهایی ؟؟

رفقات همه اینجا هستن و اگر لازم شد ارتباط حضوری هم خواهیم داشت . . .

من نمی فهمم چرا فرمودی : جدیت رو باید بیشتر کنم ولی چطور؟

آیا واقعاً نمیدونی ؟ شما مواضعت رو که در پست های قبلی گفتی ، خیلی سر راست و با آرامش با همسرت در میون بزار و بگو که به دلایلی باید کارهای مورد نظر شما انجام بگیره . بعد به ایشون ابراز علاقه هم بفرما و بگو که من قصد آزار دادن زنم رو ندارم ولی حق من هست که زنم از من تبعیت بکنه . . .

موضعت رو آرام و قاطع بگو ولی مهربان باش و نزار بچه بازی و کل کل پیش بیاد . در این راه هم به همراهی هیچ کسی نیاز نداری و راه دشواری نیست . . .

اما دشواری از جایی آغاز میشه که زن شما زیر بار نره ، که به نظر من نمیره ! من انتظار دارم که زن شما وارد یک کشمکش طولانی بشه و فمنیست بازی در بیاره . اینجا شما باید صبور باشی ولی مواضعت رو به هیچ عنوان تغییر ندی . اگه خواست بره خونه پدر و مادرش هم بزار بره ولی شما بیرونش نکن و بزار با اختیار خودش بره ولی بگو که رفتنش به معنای توهین به رابطه زناشویی هست و ایشون اگر زن نجیبی باشه باید تابع شوهر باشه . ولی تندروی نکن و آرام باش و صبور . . .

واقعیت اینه که زن شما حالا حالاها گوش شنوا نداره . ولی اگر 6 ماه تا یکسال با همین روشی که گفتم پیش بری کم کم گوشهاش شنوا میشه !!

ببین برادر عزیز شما باید کارهای درست رو انجام بدی و الباقی رو به عهده همسرت بزاری . اگر بعد از 6 ماه به راه راست اومد که ما همگی خوشحال می شیم ولی اگر رفت و شورش کرد و مثلاً مهریه اجرا گذاشت که این دیگه انتخاب خودش بوده و از دست من و شما و مهارت های ارتباطی هم کاری ساخته نیست !!!!

ولی نترس ! حتی اگه دعوای قضایی هم بکنه ، دست آخر قدرت در اختیار جنابعالی هست و همچنان میتونی ایشون رو متنبه بفرمایی و حتی به زندگی مشترک بازگردونی . . .

از این به بعد کمتر سراغی از خانواده همسرت بگیر و سعی کن استقلال و قدرت خودت رو نشون بدی . به هیچ وجه با هیچ کس مبارزه نکن و تندروی نکن ولی حتما اگه لازم شد از حقوق خودت دفاع کن . یعنی هیچ نزاعی رو شما شروع نکن ولی هیچ گستاخی رو هم مجاز ندون و پاسخ مردانه بده (یعنی با بزرگواری و قدرت)

دیگه تا ماه ها پیشنهاد مشاوره یا پادرمیونی رو نده . این دیگه نشانه ضعف شماست . شما تا حالا چند بار پیشنهاد دادی . خوب ! چه جوابی گرفتی ؟؟ طرف مقابل فعلاً گوش شنوا نداره و متاسفانه برعکس ، این رفتار شما رو به حساب ضعف شما میزاره و گستاخ تر میشه . . .

شما مردی مثلاً !!! یعنی چی که طلاق برای بار دوم ؟؟ برای بار صدم هم که باشه نباید زیر بار حرف ناحساب بری . بعدش هم اگر این زنت به راه نیومد و مسیر طلاق رو رفت ، من خودم برات دختر 14 ساله میگیرم !!! خبر نداری از بحران بی شوهری ؟؟ بابا مردی مثلاً ، خوب میری خواستگاری یک دختر صفر کیلومتر . نگفتی چرا خانومت قبل از از دواج دختر نبود . . .

نگو که خسته شدم ! مرد باش و آماده یک مسیر طولانی . ارزشت رو به خودت نشون بده . قدرت خودت رو به خودت ثابت کن . من نمیگم که بری خانومت رو به فنا بدی . میگم قاطع و مهربان باش و 6 ما صبر کن . به نظر من که نتیجه میگیری و زندگیت اصلاح میشه . اگر هم نشد دیگه این انتخاب زنت بوده و من و تو نمیتونیم کاریش بکنیم . هر آدمی هر کاری ممکنه بکنه ، حتی خودکشی . حالا اگه زنت بخاد زندگی خودش رو نابود کنه و لگد به بخت خودش بزنه چی ؟؟ تو نمیتونی ایشون رو به چیزی مجبور کنی . . .

در ضمن من رفتم یک تاپیک مجزا درست کردم برای گفتگو روی بحث های چالشی . این هم لینکش :

http://www.hamdardi.net/thread-40342.html#post396966

ولی همین مدیر محترم در فاصله 30 ثانیه بعد از ایجاد ، اون موضوع رو مسدود کرد . اینجا فضایی برای گفتگوی واقعی نیست و به خاطر توهین و پرخاش چند تا نخاله درب مسجد رو می بندن !! همین خانم هایی که شما رو تشویق می کنن مهارت های ارتباطی خودت رو بهبود بدی ، اگر یک بحث منطقی روی موضوعات چالشی شروع بشه ، اکثر همین افراد از توهین و پرخاش ما رو بی نصیب نمیزارن و مهارتهای ارتباطی خودشون رو نشون میدن . . .

من نمیگم شما نیاز به ارتقای مهارت های ارتباطی نداری . من هم نیاز دارم . ولی اولویت کجاست ؟؟؟
    ویرایش توسط بهنام10 : سه شنبه 07 مهر 94 در ساعت 17:22

2. کاربر روبرو از پست مفید بهنام10 تشکرکرده است .

نابخشوده (یکشنبه 12 مهر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)