مسافرت خوش گذشت خانوم؟
ماندگار اشتباه متوجه شدی چیزی که من میگفتم سیاست بود یعنی اینکه با کار کم اما توی چشم بتونی خودت عزیز کنی مثل چیزی که یاس پاییزی گفت یا چیزی که ای تک گفت همیشه یه گوشه کار بگیری یا کارای پذیرایی رو بکنی که همه زحمتی که میکشی رو ببینن واثرش بمونه یایه کادویی چیزی ببری که همیشه وجود داشته باشه و با دوام باشه
اما تو دقیقا کارایی انجام میدی که خیلی تو چشمه اما نتیجه منفی واینطوری با کار کوچیک ادم بده میشی
درسته که میگی تعارفی نیستی یا ماشین عقب وجلو نداره اما فعلا که در فرهنگای ما هم تعارف مهمه هم ماشین عقب جلو داره اصلا اینجور زنی که تعارفی نباشه و بلدنباشه خودشو لوس کنه و عزیز کنه خوب نیست
نمیگم بزار مادر شوهرت جلو بشینه اما نه اینطوری که بگی برین جلو بگه نه توهم بگی okوبری بشینی این غلطه هرکسی بود حس میکرد بی احترامی کردی و بی ادبی برعکس اینجا هی باید خودتو لوس کنی بگی مادرجون برین وای برای من زشته پشت به شما بشینم خیلی زشته نه نمیزارم یا قبول میکنه و میره که نیم ساعت بعد خودتو بزن به مریضی وبگو اینجا خفست برام وباید چشمم به جاده باشه خوب شم هرموقع اینطوری میشم باید جلو بشینم و...
یا قبول نمیکنه که تو بوسش کن بگو وای مادر چقدر شما مهربون اداب دانید وبعد برو سرجات بشین
یا وقتی میپرسی کمک میخواد یا نه گفت نه نگو باشه پس من رفتم بگو نهههه این چه حرفیه شرمنده میشم کاری هم نکردی بازم همون جاها بشین وتو دست وپا باش
از شوهرت چه خبر؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)