گلم وقتی یک شخصیت برای خودت به عنوان الگو انتخاب میکنی اولا این پیام رو به ذهنت میدی که هرچیزی دست یافتنی است .. اینکه بدونی انسانی توان این رو داشته به اون سطح از موفقیت برسه پس ماهم میتونیم... در نتیجه تلاش خودمون رو بیشتر میکنیم . برای همین گفتم خودت انتخاب کن چون باید اون شخص رو قبول داشته باشی...
- وقتی میگم نگاهت به الگو باشه معنیش این نیست که دقیقا مثل اون باش ! بلکه اینکار افکار مزاحم رو ازت دور میکنه و دید درست تری میده بهت...
- وقتی هدف و برنامه ای برای خودت قرار میدی اول علایق و توانایی هات و در کنارش هم باید انعطاف پذیری و مداومت رو لحاظ کنی ... به این صورت که وقتی شرایط کمی تغییر کرد کلا اون هدف و برنامه رو کنار نذاریم و اون انرژی و زمانی که براش گذاشتیم رو به یک باره بی خیال نشیم...
-- مثلا میتونی تا زمانی که به نظم فکری برسی و اولویت هات برات روشن شه یه برنامه کوتاه مدت برای خودت در نظر بگیری اینکار چندین مزیت داره ... خودت بهتر از همه میدونی چی برات مناسب تره - دیگه وارد جزئیات نمیشم چون نه سنتو میدونم نه رشتتو نه علایقتو ...
- من هم اوایل همین طور بودم تازه 25 سالگی فهمیدم چی میخوام از زندگی...هیچوقت برای شروع دیر نیست -آقایی تو دانشگاه ما بود همرشته -41 سالگی همه چیزش رو از دست داده بود- باز از نو شروع کرده بود- همراه ما درس میخوند چون برای کاری که تازه شروع کرده بود به ادامه تحصیل نیاز داشت 46 سالش بود ترم آخر ...
وقتی ایشونو دیدم اون انگیزه لازم رو بدست آوردم چون میدیدم که پر از امید و شادی هستن با همه شکست هایی که تو زندگی داشتن خواسته یا ناخواسته...و چقدر زندگی رو میشه لذت بخش کرد با کمی تغییر![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)