نقل قول نوشته اصلی توسط سوشیانت نمایش پست ها
من فکر میکنم ایشون بیمار هستن و احتیاج به روانپزشک و روانکاو دارن.
میتونی ببریش پیش روانپزشک?

یه راه حل دیگه این که توی یک قرار در یک محیط آروم, رفتار منفعلانه ت رو کنار بزار و محکم باهاش حرف بزن. حتی میتونی برای ترسوندش تهدیدش کنی. یعنی بگی من از این اوضاع خسته شدم شوهر کردم که خوشبخت باشم نه که با رفتارهای عجیبش مدام حرص بخورم تصمیممو گرفتم و اگه تغییر نکنی راهمون از هم جدا میشه.

بآید چنان محکم و از موضع قدرت این حرف رو بزنی که خیال کنه واقعا بریدی و به جدایی داری فکر میکنی. اینطور شاید بترسه و برای از دست ندادنت یه سری از این فیلم بازی کردنای عجیبش رو کنار بزاره
ممنونم سوشیانت جان
من با شما صحبت میکنم که مشکلم رو رفع کنم نه اینکه یه مشکل جدید اضافه کنم!
شوهر من آدم خوبیه من دلم نمیاد این حرف رو که یجور دروغه بزنم. میخام ریشه رفتارشو پیدا کنم و برطرفش کنم.
چرا میگید بیماره؟ یعنی بیماری روانی اون رو اینطور کرده؟
با این راه حل شما مثل اینه دست بذارم رو نقطه ضعفش و بالاجبار مجبورش کنم به اینکه اونچه که من میخام بشه. در مقابل این رفتاراش که خرده میگیرم میگه من و درک کن...بهم فشار نیار که بشم کسی شبیه بقیه...یا اینکه میگه هیچ ایرادی نداره این رفتار...
فکر میکنم راه حل این مشکل مثل خودش یه چیز عجیب هست و کسی براساس تجربه نتونه بهم مشاوره بده البته از شما ممنونم. شاید با گذر زمان حل شه و من با سیاست و مهربانی بتونم به سمتی که لازمه سوقش بدم....نمیدونم