به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 80

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 25 مهر 94 [ 20:51]
    سطح
    32
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 327 در 165 پست

Array
    خواهر خانومتون قهربودن ومهریه گرفتن ودعوا واین مشکلات بعد دوباره زندگی کردن ببخشید صرف زنده بودن زندگی نیست که این چه زندگی که تمام حرمتها بشکنه مهریه رو گرفته باشن و...بعد دوباره زندگی کنند من فکرمیکنم طلاق بهتراز همچین زندگیه متاسفم برای اون پدر مادر که سه تا بچه ای که ما ازشون دیدیم انقدر رفتار غیر منطقی و بچه گانه دارند واقعاشانس داشتن داماد خوب گیرشون اومده پدرش اگه یه کشیده اب نکشیده میزد زیر گوش اینا الان اینجوری نبودن ببخشید ولی من واقعا دارم از حرص خفه میشم معلومه وقتی خواهرش اونطوریه وشماهم یبار گفتین که فکرمیکنین پیش خواهر ومادرشه خب ازاونا خط میگیره ازاون دوستش راه یاد میگیره یعنی چی این سکوت شما واقعا ازار دهنده است بله خواهرش میگه من یبار این کارو کردم هم مهریمو گرفتم هم زندگیمی دارم هم شوهرم حسابش رو رسیدم دیگه چی میخواد بعدشم کجا نظرات پراکنده است همه دارن میگن اقا,برادر, مسلمون همه ی جدایی ها که نباید بخاطر خیانت واین چیزا باشه خانومت فقط ففط فقط با جدایی ادب میشه فکرکردن دل اسمون پاره شده ایشون افتادن پایین من که نظرات دیدم که خیلیا گفتن یه حرکتی چیزی بکن خانومتو جلوش رو بگیر زن سرکش مصیبته من نمیدونم دریا صبر شما چقدره واما فکرکنم اگر اگر اگر هم اشتی,کنید دیگه اون زندگی زندگی نیست زهر
    چایی ای که سرد شده باده میشه توش اب داغ ریخت ولی نه دیگه رنگش مثل قبل میشه نه طعمش
    اون مادرو پدر معلومه طرف شمان این دخترشون کی دیگه میتونه بگیرتش بله اونا از طلاق وحشت دارن چون تو جامعه ما این دخترشونه که کلکش کندست
    بگین مهریشو ببخشه شماهم طلاقش میدین وگرنه یه زن صیغه ای میارین تو همون خونه اونم حق نداره خونه رو ترک کنه این تاپیک تون هم پرشده ما هنوز خونه اولیم یعنی چی انقدر احساسی این نترسین دیوونه نمیشین اخه زندگی باید دوطرفه باشه

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 07 مرداد 96 [ 12:07]
    سطح
    38
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registeredTagger First Class
    تشکرها
    1

تشکرشده 64 در 43 پست

Array
    سلام ، من کاملا با نظر دختر جوان مخالفم یعنی چی که تو جامعه ما کلک دخترها کندست یا دختری که سرکش باشه مصیبته ، مرد و زن باهم برابر هستند زن هم حق انتخاب داره . حالا چون خانوم ایشون راضی به ادامه زندگی نیست دلیل نمیشه سرکش باشه یا اهل زندگی نباشه یا بعدها موقعیت ازدواج براش پیش نیاد ماهنوز نمیدونیم دلیل این جدایی چیه حتی همسرشون که چند ساله باهاشون زندگی میکنند نمیدونن ، مگه همه ماهایی که تو این تاپیک نظر میدیم تو زندگی این آقا هستیم که قاطعانه قضاوت کنیم زنشون مقصرن ، همه زن و شوهر ها مشکل دارن کی مقصره خودشون بهتر میدونن .
    مشکل جنسی که فرمودید مسئله جزئی و ساده ای نیست که خانومتون نارضایتی داشتن اتفاقا خیلی هم حاده . 80 درصد زندگی مشترک به همینه اگه خانومی از این نظر تامین باشه رضایت کاملی از زندگیش داره حتی اگه امکانات مناسبی رو براش فراهم نکنید مطمئن باشید به هیچ عنوان حاضر به از دست دادن زندگیش نمیشه ... بعضی مسائل از نظر آقایون ساده و جزئی میاد و از نظر خانم ها حاده ، درحالی که اگه همون مشکل به وقتش حل بشه انقد بزرگ نمیشه که به این مرحله برسه .
    شما باید اطلاعاتتون در مورد روحیات خانم ها ببرید بالا ...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)