خواهر خانومتون قهربودن ومهریه گرفتن ودعوا واین مشکلات بعد دوباره زندگی کردن ببخشید صرف زنده بودن زندگی نیست که این چه زندگی که تمام حرمتها بشکنه مهریه رو گرفته باشن و...بعد دوباره زندگی کنند من فکرمیکنم طلاق بهتراز همچین زندگیه متاسفم برای اون پدر مادر که سه تا بچه ای که ما ازشون دیدیم انقدر رفتار غیر منطقی و بچه گانه دارند واقعاشانس داشتن داماد خوب گیرشون اومده پدرش اگه یه کشیده اب نکشیده میزد زیر گوش اینا الان اینجوری نبودن ببخشید ولی من واقعا دارم از حرص خفه میشم معلومه وقتی خواهرش اونطوریه وشماهم یبار گفتین که فکرمیکنین پیش خواهر ومادرشه خب ازاونا خط میگیره ازاون دوستش راه یاد میگیره یعنی چی این سکوت شما واقعا ازار دهنده است بله خواهرش میگه من یبار این کارو کردم هم مهریمو گرفتم هم زندگیمی دارم هم شوهرم حسابش رو رسیدم دیگه چی میخواد بعدشم کجا نظرات پراکنده است همه دارن میگن اقا,برادر, مسلمون همه ی جدایی ها که نباید بخاطر خیانت واین چیزا باشه خانومت فقط ففط فقط با جدایی ادب میشه فکرکردن دل اسمون پاره شده ایشون افتادن پایین من که نظرات دیدم که خیلیا گفتن یه حرکتی چیزی بکن خانومتو جلوش رو بگیر زن سرکش مصیبته من نمیدونم دریا صبر شما چقدره واما فکرکنم اگر اگر اگر هم اشتی,کنید دیگه اون زندگی زندگی نیست زهر
چایی ای که سرد شده باده میشه توش اب داغ ریخت ولی نه دیگه رنگش مثل قبل میشه نه طعمش
اون مادرو پدر معلومه طرف شمان این دخترشون کی دیگه میتونه بگیرتش بله اونا از طلاق وحشت دارن چون تو جامعه ما این دخترشونه که کلکش کندست
بگین مهریشو ببخشه شماهم طلاقش میدین وگرنه یه زن صیغه ای میارین تو همون خونه اونم حق نداره خونه رو ترک کنه این تاپیک تون هم پرشده ما هنوز خونه اولیم یعنی چی انقدر احساسی این نترسین دیوونه نمیشین اخه زندگی باید دوطرفه باشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)