سلام آقا حامد
خیلی کم پیدایی، نگاه کن تو به اندازه یه نخود هم که شده باید تصمیم بگیری که مشکلت رو حل کنی وگرنه زمین و آسمون هم به هم بیاد کاری از دست کسی برنمیاد ، نگاه داداش من، من اصلاً و ابدا نمیخوام سرزنشت کنم ولی خودت یه لحظه بشینی فکر کنی می بینی با این رویه به نتیجه نمی رسی و حتماً حالت خیلی بدتر میشه.
نگاه کن عشق توی خیال بال و پر میگیره و خیال هم توی تنهایی خیلی تحریک پذیرتر و فعال تر هست حالا تو برای این که درد دوری از عشق ات رو که توی خیالت شکل میگیره کم کنی راه بدی رو پیش گرفتی و واقعا این راهش نیست.
اولاً اگر میتونی از خارج از خودت کسی رو برای کمک به خودت انتخاب کن،بهترین گزینه پدر و مادرت هستن چون واقعیت این هست که فعلاً شما خودت رو با این کارها خیلی ناتوان و ضعیف کردی و بعید میدونم به تنهایی از پس چنین کاری بر بیای.
شما کاری که باید بکنی شجاعت به خرج بدی و قسمتی از هزینه ای رو که فعلاً خرج سیگار میکنی رو صرف گرفتن مشاوره تخصصی کنی چون هر کاری رو باید به اهلش سپرد واقعا بهترین کار این هست که یه مشاوره اساسی بگیری و خودت رو دست مشاور بسپاری تا این جوری بار تصمیم گیری و مدیریت خروج از این بحرانت رو دست یه آدم کاردون بسپاری.
یه چیزی هم برادرانه و با قربون صدقه بهت بگم؟
سعی کن مشروب رو کنار بذاری بری تریاک بکشی خیلی بهتر هست تا مشروب(نمیگم برو تریاک بکش ها دارم مقایسه میکنم البته نه مواد افیونی صنعتی) این جوری خیلی چیزها رو از دست میدی ،حقیقتا فکر کن داری سم میخوری سمی که هم برای جسمت خیلی مضر هست و هم روح و روانت ،ازت خواهش میکنم خودت رو دوست داشته باش برای زندگی خودت ارزش قائل شو این جوری خیلی زندگی ات بحرانی تر میشه ها .
پس کاری که قطعاً و حتما باید بکنی و غیر از این هیچ راه دیگه نداری این هست که با یکی از اعضای خانواده ات که دلسوزت هستن با هم پیش مشاور برین تا بهت کمک بشه و مطمئن باش از قول من که یک پسر هستم این عشق رو اگر نتونی بهش برسی میتونی با کمک مشاور خیلی هدایت شده و آروم به خدا بسپاری .
دعات میکنم تو هم کم نذار .

علاقه مندی ها (Bookmarks)