سلام به همگی ...
خانم نادیا -7777 من چند روز پیش این تاپیکو زدم
اگه بخوام از یکی اعضای عادی سایت به صورت خصوصی مشورت بگیرم باید چیکار کنم؟
و منظورم شما بودید... و می خوام خصوصی باهاتون مشورت کنم... شاید چند وقت بعد من خواستم ازتون کمک بگیرم...در اون صورت خودمم شارژ میکنم تا امکان پیام خصوصی برام باز شه...اگه شما هم کاربر عادی بودید اگه اجازه بدید منم مثل قدیم که شما با دوستتون برای هم شارژ می کردید من این کار رو انجام بدم...چرا که فکر میکنم شما میتونید بهم زیادی بکنید.اگه این اجازه رو بهم بدید یک دنیا ممنون میشم و در حقم لطف بزرگی کردید.بین حدودا 1.5 تا سه ماه دیگه می خوام این مشورت رو باهاتون انجام بدم اگه لازم بشه.(راستی اون خواستگارتون خودش منصرف شد یا شما منصرفش کردید؟کاش میگفتید اخرش چی شد اگه بشه توی همون تاپیک تشکر که تازه زدید)
.
.
سحر خانم خیلی متاسف و متاثر شدم...من فقط یه چیز فعلا به شما میگم...شما دو راه پیش رو دارید یا غصه بخورید و افسوس بخورید و.... شاید در اینده ای نه چندان دور یک اقای بسیار خوب دیگه رو خدا سر راه شما قرار بده که اگه شما این راهو در پیش نگرفته بودید با شما ازدواج می کرد... و اون جا بیش تر افسوس می خورید...
یک راه دیگه این هست از الان دوباره سعی کنید روحیتنو بازسازی کنید و بقیشو به خدا بسپارید...مطمئن باشید هر اتفاقی بیفته دلتون ارام خواهد بود...
شما گفتید
هردفعه، یک نفر میاد سمتم و شروع میکنه از دوستی و علاقه گفتن و تا میفهمه یکبار طلاق گرفتم میذار میره داغون میشم. ..یعنی شما اون قدر جذابیت دارید شکر خدا یک عده به شما علاقه مند میشند حالا این که بعدش می رند مهم نیست درسته شما ناراحت میشید...ولی یادتون باشه میگن طبق قانون احتمالات بالاخره یکی خواهد گفت بله!(البته این بیش تر برای پسراست)ولی کلا میگم خدا یکی رو سر راه شما قرار میده که هر دو با همین شرایط از هم راضی باشید..
چیزی به اسم گذشته و حال وجود نداره...از الان استفاده کنید برای ساختن اینده بهتر....
مطمئنم دخرتی مثل شما که تونسته از این همه ازمون سربلند بیرون بیاد..اگه خودتون بخواید و ادامه بدید ان شالله فرصت های خیلی بهتری در اینده براتون پیش خواهد اومد که گذشتتون رو دیگه به یادتون نیاره و ناراحت بشید...فقط باید بازم ادامه بدید به پیشرفت...مطمئن باشید خواستگارری که خود و خانوادش سطح فکر بازی داشته باشه اصلا طلاق شما تاثیر منفی برای خواهراتون نداره...ولی برای خودتون باید خواستگارتون خودش بتونه با گذشته شما کنار بیاد تا بتونید یک زندگی خوب رو با هم شروع کنید...
لطفا قدر خودتون رو بدونید...
با ارزوی موفقیت.

علاقه مندی ها (Bookmarks)