نوشته اصلی توسط
فرشته اردیبهشت
مهم اینه طرفت کسی باشه بتونی مطمان باشی که میتونه کار درست رو تشخیص بده
فکر کنم جواب سوال همین باشه.
یعنی هر دو طرف به جای اینکه در تلاش برای نفوذ به حریم شخصی هم دیگه باشند هر کدوم خودشونو متعهد به حفاظت از حریم خصوصی دیگری هم بدونند؛ مثلا اگه لپ تاپ فرد لاگین شده و آماده بود خودشم یه کار ضروری براش
پیش اومد رفت تو یه اتاق دیگه، فرصت رو غنیمت نشماریم برای بررسی محتویاتش! در واقع شخصیت بالغ ما ممانعت کنه از اینکه کودک درون ( به انگیزه ی سردرآوردن و کنجکاوی و شیطنت) و یا شخصیت والد ما ( به انگیزه ی پیدا
کردن یه دستاویزی بر سرکوب کردن طرف مقابل به قصد تلافی یا هر چی) به حریم خصوصی همسر تجاوز کنه. این جا رفتار بالغانه اینه که اگر از چیزی دلچرکین هستیم یا نگرانیم یا هر چی با گفت و گو یا روشی غیر از تجسس اونو مطرح و حل کنیم.
از اون طرف قضیه، حفاظت خیلی زیاد یه جورایی رفتار کودک درونه، مثل کودکی که عروسکشو از هم سن و سالاش مخفی می کنه .همین طور این کار باعث عدم اعتماد خواهد شد و بالغ شخص باید مانع بشه از عدم اعتماد ، پس
حفاظت زیاد روی وسیلش اعمال نمیکنه.
یا اگه کودک درون همسرش(مثلا مرد)،به دلیل انفعال از مطرح کردن یه موضوع مورد اختلاف، رفت سراغ موبایلش(موبایل مال زن باشه مثلا)، نمیاد با والد خودش(زن) اون کودک(مرد) رو سرکوب کنه که مثلا "با اجازه ی کی رفتی سر
موبایل من" و ... بعد تازه شوهرش در درونش یه دعوایی بین والد و کودکش(هر دو مربوط به مرد) ایجاد میشه که مثلا " دیدی این یه ریگی به کفششه" و "از زنتم باید بخوری بدبخت بی عرضه"و ... واین قصه ادامه پیدا میکنه.
مثلا تو این مورد بالغ زن میتونست بی تفاوت بمونه یا کودک درون خودش رو بفرسته سراغ شوهرش، منظورم همون رفتارهای زنانه است و با شوخی سعی می کرد بفهمه مشکل از کجاست.
پس به نظر، رفتار بالغانه تویه حریم خصوصی همینه:

نوشته اصلی توسط
reihane_b
البته که قرار نیست گوشی همدیگه رو بگردیم! یا دفترخاطرات همدیگه رو بدون اجازه ورق بزنیم! ولی دور گوشی و دفترخاطرات و.... هم حفاظ نمیذاریم
جایی که هر دو طرف اقدام پخته و درستی انجام بدند، حریم خصوصی هم رعایت میشه.
این که به سنجیده رفتار کردنش مطمئنی، خیلی خوبه، اینا نشونه های بالا بودن بعد بالغانشه؛ اصلا اگه اینطوری نبود مطمئنم کار به زدن تاپیک نمی رسید و تا حالا صد باره رد شده بود، مثل بقیشون!!!
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
ویرایش توسط m.reza91 : چهارشنبه 19 فروردین 94 در ساعت 22:57
علاقه مندی ها (Bookmarks)