نقل قول نوشته اصلی توسط freemind نمایش پست ها
ممنون از شما دوستان. خیلی لطف کردید.
انشااله بعد از عید خودم اگه دیدمش باهاش شاید یه صحبتی بکنم. البته یه کارایی کردم در طول ترم پیش که به نظر خودم یه مقدار تابلو کرده بودم جلوش. مثلا سر کلاس که خیلی سوال میپرسید، جواب یه سوالی رو واسش گفتم جلسه بعد میارم. جواب سوالش رو از منابع دانشگاه های خارجی پیدا کردم و 4 صفحه a4 طول جوابش شد. کاش میشد راهی بهم نشون میدادید که یه مقدار از این غرورم رو میذاشتم کنار. البته احتمال هم داره به برادر یا خواهر بزرگترم بگم که برن دانشگاه اطلاعات تماس و آدرس خونشونو بگیره از آموزش. اینتوری حداقل اگه 1 سال یا 2 سال بعد خواستم هم میتونم به عنوان خواستگار برم خونشون. (چون ترم 7 هستش و دوره کارشناسیش داره تموم میشه)
مرسی
ممنون .

به نظرم خواهرتون برند بهتره...فقط یه جورایی مطمئن شید که خواهرتون اسمی از شما اون جا نبرن و یه جوری فقط اطلاعات خانم رو بگیرن.

به نظرم این غررو نیست.بلکه شرایط خاص شماست و باعث شده که محتاط تر گام بردارید و درستش هم همینه.

البته اگه به قمست اعتقاد دارید میتونید ده سال دیگه هم برید شاید... ولی تجربه به من نشون داده دختر خوب روی زمین نمی مونه(نه این که هر دختری که ازدواج نکرده خوب نیست) منظورم این هست اگه واقعا می خوایدش اقدام کنید یه ترم به جایی بر نمیخوره تازه اگه جوابشون مثبت باشه تا اون ترم ایشون تموم شه دیگه شما تازه شروع می کنید و...

اگه دیر اقدام کردید اشکال نداره فقط اگه بعدش ایشون ازدواج کرده بودند باعث نشه خیلی افسوس بخورید... من خودم خانمی رو مد نظر داشتم اگه پارسال رفته بودم شاید جوابششون هم مثبت بود بنا به دلایلی تعلل کردم امسال ایشون ازدواج کردن.البته من افسوس چندانی نخوردم چون فکر این جاش هم کرده بودم و گذشاتم پای قسمت.

با ارزوی موفقیت.