اساتید محترم رو خوب اومدی نیکی جان. منم تو زندگیم اونقده مسخره شدم و اونقده اعتماد به نفسم پایین بوده و زیر صفر که واسه خودم یه پا استادمبقیه دوستان رو نمیدونم. :) .
خسته میدونی یه کاری که رسمه تو تالار اینه که یه اسم خوب برا خودت انتخاب کنی . باور کن خیلی تاثیر گذاره. واسه خستگی وقت زیاده حالا. تازه اول راهی. البته اگه دوست داری
فعلا خسته باش. منم خسته ام اما اسمم شکوهه!!! :)
منم معتقدم که مشکل رو باید از اساس حل کرد.
جوابات خوب بود.
خبر بد باید بگم که تو اعتماد به نفس و عزت نفس کمبود داری. اما خبر خوب مثل اکثر آدما!!! حتی اونایی که تو خیابون میبینی و خیلی با اعتماد به نفسو با عزت نفس حسابشون میکنی.
اگه یکم به اصول روانشناسی آشنایی پیدا کنی میفهمی که خیلی ها وضعیت اعتماد به نفسشون مثل تو و یا کمتر از توئه اما تو جامعه بسیار خوش خنده و با سر زبونن.
این آدما از انکار استفاده میکنن ولی تو از سرکوب. تو از اونا خیلی جلو تری. خیلی!!! حداقل میدونی چته اما ممکنه یه همکلاسی شاد و خندون داشته باشی که حسرت شنگول بودن و
اعتماد به نفس اون رو بخوری در حالی که ته وجودش هیچیه هیچی نیست. بعد تو اشتباهی خودتو با اون مقایسه میکنی و غصه میخوری.
مشکلت اصلا مسخره نیست. بلکه کاملا انسانی و طبیعیه. همه ی آدما رو ظاهرشون و روابط اجتماعی و دیده شدن تو جامعه حساسن. خوب این کجاش مسخره است؟
میدونی تو مشکل ارتباطی هم داری .
بذار یه چیزی بهت بگم. هیچ آدمی و هیچ آدمی به خودی خود و از بدو تولد با اعتماد به نفس و با عزت و نفس و با روابط اجتماعی بالا نیست بلکه به مرور زمان یاد میگیره. تو یاد نگرفتی.
آدما کلا از لحظه ی تولد ناقصن. ما تقریبا باید زمان شروع به راه رفتنمون به دنیا می اومدیم تا تازه مثل مثلا لاک پشت باشیم!!!
انسان با این همه عظمت و این همه مغز پیشرفته تو ابتدای زندگیش واقعا اندازه ی یه بچه لاک پشتم نیست!!!
میدونی گفتم تو عزت و نفس و اعتماد به نفس رو که باید یاد میگرفتی رو یاد نگرفتی مثل اینکه مثلا یاد نگرفتی نقاشی کنی و رفتی رشته ی گرافیک!!!
معلومه به مشکل میخوری.
پس بدون که یه چیز ذاتی نیست که به آدما ارث برسه بلکه کاملا بر طبق یاد گیریه. عیبم نیست. عیب اینه که از این به بعد یاد نگیری.
پس شروع کن به یادگیری. مثل من که تو سن 23 شروع کردم. من اصلا فکر کردن هم بلد نبودم اما مثل تو زرنگ بودم.
خیلی زود میفهمی که معنی زرنگ بودن یعنی چی. یکم که اعتماد به نفست رفت بالا بهت میگم که الان داری از چه مکانیزمی برای زندگی استفاده میکنی.
تو کاملا داری طبیعی عمل میکنی. مشکل تو اینه که باید بفهمی دیگه لازم نیست به خاطر کبود بودن زیر چشمت و مسخره کردن مردم ناراحت بشی. این فقط یه مکانیزم طبیعی و یه رفتار
طبیعیه که تو فقط داری تو جای اشتباه ازش استفاده میکنی.
این یه تواناییه. منم اون موقع ها که اعتماد به نفسم پایین بود اینکارو میکردم. یه جور رفتار برای بقائه. خیلی جالبه و فوق العاده. باید بهت آفرین بگم. هر کسی بلد نیست ازش استفاده کنه.
سعی میکنم سردرگمت نکنم چون تو فعلا از من عقبی.
در مورد عزت نفس و اعتماد به نفس با اسم دکتر فرهنگ هولاکویی سرچ بزن و تو یوتیوب فیلماشو ببین. بعد بیا نظرتو بگو.
موفق باشی.

بقیه دوستان رو نمیدونم. :) .

علاقه مندی ها (Bookmarks)