سلام خیلی خوبه که عشق همسرتونو باور کردید
عزیزم منم همین مشکل وبا دختر خاله شوهرم داشتم اونم همسن شوهرمه ومثل اینکه همسرمو دوست داشته یعنی همسرم یه بار گفت که دخترخالش تو اس ام اس بهش ابراز علاقه کرده وشوهرمنم حرف وعوض کرده وتمام اما همین دوسال شد خوره زندگی من خودمو شوهرمو بیچاره کردم اینقدر گیر دادم وغر زدم بعد از شانس خوبم دخترخالش تهران ارشد قبول شد وکسی رو تهران نداشت واومد خونه خالش ومن وهمسرمم عقدیم اون موقع حتی فکر خودکشی به سرم زده بود داشتم دیوونه میشدم که همیشه پیش شوهرمه از من بیشتر می بینتش و....
ما خانوما کلا حساسیم قشنگ درکت میکنم اما زودی تمومش کن چون خیلی بد میشه خیلی هرجوری که هست هیچ حرفی از اون خانوم نزن اگرم موضوعی پیش اومد هیچ فرقی تو خرف زدن ورفتارت با اون خانوم با دیگران نباشه به مرور عادت میکنی بعدشم من فکر کنم دلیل بد برخورد کردن دختر دایی همسرتون اینه که همسرتون پسش زده و دوست نداشته باهاش ازدواج کنه البته این برخورد از سر عشق وعلاقه دختر دایی نیست بلکه فقط احساس میکنه کوچیک شد که پسر عمه اش نمیخواستش
خودتم با هیچ کس مقایسه نکن مردا از زنای با اعتماد به نفش خوششون میاد نیازی نیست هی خودتونو بکوبید واز خودتون ایراد بگیرید منم همینطور بودم اما یه جا خوندم که اینطور حرف زدن خانوما وایراد گررفتن خودشون از هیکل وقیافه شون میتونه مردا رو تو رابطه جنسی سرد کنه اعتماد به نفس داشته باش خودتو دوست داشته باش حتما خیلی خوب بودی از نظر همسرت که عاشقته این مهمه

علاقه مندی ها (Bookmarks)