نقل قول نوشته اصلی توسط morva نمایش پست ها
سوالتون واضح نیست.
اصولا eeg برای تشخیص سیژر ها و اپی لپسی و سایر اختلالات الکتریکی مغزی بوده و گاهی برای تشخیص، در شک بین این اختلالات و سایر بیماری ها چه در روانپزشکی چه در هر فیلد دیگری نوارمغز گرفته میشه ،
باقی سوال واضح نیست
باسلام

اول از همه عذر خواهم که دیر پاسخ میدهم. درواقع من فکر میکردم همه ی رواشناسان قادر به پاسخ گویی به این سوال هستند برای همین میخواستم ضمن اینکه از چند روانشناس شهر خود حضوری میپرسم از اینجا هم که افراد زیادی رفت وآمد دارند و ممکن هست در این زمینه آگاهی داشته باشن، از آگاهیشان استفاده کنم اما فردای همون روز طی تحقیقاتم متوجه شدم تمامی روانپزشکان یا حتی رواشناسان اطلاع ندارند و بنده برای گرفتن پاسخ درست باید به یک متخصص مغز و اعصاب ، neuroscience یا روانپزشک eeg کار مراجعه کنم .برای همین به اینجا دیگه سر نزدم.

بله بنده از کاربرد های الكتروانسفالوگرام آگاهی دارم . اما سوال من در واقع این است که

پزشکان برای تشخیص چه بیماری هایی ((سایکو یا غیر سایکو ) دچار مشکل هستند و برای برطرف کردن شک در تصمیم گیریشون نیاز به ثبت سیگنال EEG دارند،
بطور مثال اطلاع دارم که برای تشخیص بیماری های صرع و بایپولار و OCD یا آلزایمر یا پارکینسون ثبت الکتروانسفالوگرام نیاز هست . حالا من میخواستم بدونم غیر از این بیماری ها ، دیگر چه بیماری هایی با مشکل تشخیص مواجه هست. و تشخیص بهتر علایم بیماری نیاز به ثبت سیگنال مغزی هست.(حنی ممکنه فقط صرفا تشخیص بیماری نباشه میتونه جهت تشخیص میزان آسیبرسانی یا شدت یا نوع بیماری هم باشه! )

باتشکر