خيلي ممنون خاله قزي از راهنمايي تون من هم باشما هم عقيده هستم هميشه شوهرم رو آروم ميكنم و شوهرم كارش اقماريه جهارده روز سر كاره جهارده روز خونس من سعى ميكنم وقتي كه شوهرم خونس همه جيز تمام كمال باشه و واقعا واسه اينكه آرامش داشته باشه و خستكي سر كارش در بره همه جوره مايه ميذارم ايشون خيلي آدم حساس و احساسي هستن و خيلي ازمن راضي هستن و هميشه بهم ازم تشكر ميكنه من خيلي آرامش رو دوست دارم أهل بحث و دعوا هم نيستم و خيلي هم شوهرم و زندكيمو دوست دارم شوهرم هميشه خونه نيست من لحظه شماري ميكنم تأ شوهرم جهارده روز تموم بشه بياد خونه وقتي كه مياد دوست ندارم كسي ناراحتش كنه مثلا لو روز بيش برادر شوهرام كه ازدواج نكردن دعوا كردن زنك زده بودن محل كار شوهرم ،اصلا درك هيجي رو ندارن شوهرم خيلي ناراحت بود كه من سر كار آبرو دارم سر كار حرفها شنود ميشه يا اينكه وقتي ما اومديم شهر خودمون خونه كرايه كردينم زنك زدن به دامادمون به دايي كه أين دختره رو ما نمى خوايم و طلاقش رو ميديم بشت سر من كلي حرف زدن آبروي شوهرم رو جلوي خانوادم بردن من بيشتر دلم واسه شوهرم ميسوزه كه واقعا مرد محترميه و واقعا من ارش راضي هستم ولي خانوادش هميشه آبرو مون روميبرن

علاقه مندی ها (Bookmarks)