دقیقا با abi.bikaran عزیز موافقم
توی ایران درس خوندن پشیزی ارزش نداره... انقده حرص نزن ... به اطرافت نگاه کن ببین چند نفر کارشناس ارشد یا دکتری هستن ... تقریبا از هر 4 نفری که دورت هستن 3 نفرشون تحصیلات عالیه دارن ... خب چرا همه شون بیکارن ؟؟؟؟ چون مدارکشون مفت نمیارزه ... چون پارتی ندارن پس مدرکشون هم ارزش نداره حتی اگه مال دانشگاه تهران باشهمن خودم چقدر حرص زدم تا رشته ای که دوس دارم توی دانشگاه دولتی تهران قبول بشم .... الان چی شد؟ چه گلی به سرم زدن؟؟؟
حالا که انقده دوس داری درس بخونی یه راهنمائی اساسی میکنم برای یک ماه آخر ... نکات مهم هر درس رو که توی 10 سال کنکور اخیر تکرار شدن رو توی یه دفتر جداگانه بنویس و سعی کن اون نکته ها رو پس از اتمام مطالعه روزانه ات حتما حتما حتما یکبار مروری کنی .. چون ارشد معمولا هر سال نیمی از سوالاتش تکرار سالهای گذشته است اگه اون نکات ملکه ذهنت بشه پس باسطح اطمینان 95% میتونی به 60% سوالت پاسخ صحیح بدی و سر جلسه کنکور با اینکار کلی زمان اضافه بیاری ... پس از اون بیشتر وقتت رو برای سوالت طراحی شده و جدید اون سال میگذاری و با توکل بر خدا انشالا میتونی به اونها هم جواب بدی
موفق باشی عزیزم![]()

من خودم چقدر حرص زدم تا رشته ای که دوس دارم توی دانشگاه دولتی تهران قبول بشم .... الان چی شد؟ چه گلی به سرم زدن؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)