تایپیک شما طولانی شده و نیجه ای هم برای شما در پی نخواهد داشت چون شده مثل جایی برای خالی شدن و همدردی کردن این درست نیست اینجوری تایپیک به بیراهه میشه و توسط مدیر و مشاورین قفل میشه
لطفا دیگه اینجا تایپیک زدید غر زدن و بهانه گیری و نمیدونم مادرشوهرم اینو گفت و اینکارو کرد و اونکارو کرد اینو گفت و اونجوری نگاه کرد و برای این کادو گرفتو برای من نگرفتو به اون زودتر سلام کرد و به من اخم کرد و گشی رو قطع کرد و ....... تمامش کن
بخدا شدی مثل دختربچه های غرغرو بسه دیگه بابا چقدر مگه میخوای زندگی کنی که همه زندگیت شده مادرشوهرت خوب زنگ میزنه به شوهرت زنگ بزنه به شما چه مربوطه پسرش نکنه باید بیاد از شما اجازه بگیره!!! تو مسئول زندگی خودتی همین و بس هیچکس را هم نمیتوانی تغییر بدی هیچکس را میخوای زندگیتو تغییر بدی خوب بسم الله اول حساسیت خودتو کم کن یاد بگیر مثل مجحسمه باشی نه بشنوی نه ببینی نه گوش بدی بعضی وقتها لازمه خود من بعنوان یک مرد بعضی وقتها که لازم باشه مجسمه میشم خودمو. میزنم به خنگی
چقدر انرژی منفی خودتو داری نابود میکنی بزار هرجور دوست داره با پسرش رفتار کنه تو اصلا کار ینداشته باش روی خودت تمرکز کن خودتو قوی کن رفتار جراتمندانه را یاد بگیر و در زندگیت بکار ببند حواست به شوهرت باشه بهش احترام بزار بهش اعتماد بنفس بده و دوسش داشته باش پشت سر مادرشم جلوش چیزی نگو دست از غرغر کردنم جان هرکی دوست داری بردار

روی خودت و زندگیت تمرکز کن شخصیت خودت را قویتر کن و باثبات رفتار کن این ماییم که اجازه میدیم اتفاق و اشخاص دور و برمان بر روی ما تاثیر منفی بزارن دیدت را عوض کن بخدا داری به خودت و شوهرت ظلم میکنی و عمری که باید عاشقانه و زیبا و همراه با آرامش کنار شوهرت بگذرانی داری اینجوری بخاطر هیچ و پوچ هدر میدی.به والله قسم حیفه
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)