چشم بانو
فقط شما هم لطف کنید همانطور که میخوانید در زندگیتان هم بکار بگیرید
تفاوتهاي ساختاري و رواني و روحي زنان و مردان
آقايان سكوت را دوست دارند، به خصوص هنگام خستگي و گرفتاري، و زنان گفتگو و مذاكره را دوست دارند.
لذا مرد بايد هنر مذاكره و گفتگو را ياد بگيرد و زن نيز به سكوتو سكون مرد بها بدهد
آقايان معمولاً كلينگر و زنان جزئي نگر هستند:
اظهار نظر ديگران براي خانمها بسيار مهمتر است تا براي مردان.
مردان با گفتن "دوستت دارم" در قلب زن نفوذ پيدا ميكنند،
و زنان با گفتن كلماتمردانه "چون در سايه تو آرامش ميگيرم" در قلب مردان نفوذ پيدا ميكنند.
مردها بيشتر به روابط جنسي اهميت ميدهند، ولي زنان بيشتر به روابط عاطفياهميت ميدهند
زماني را به گوش کردن و دل دادن به قصه ي زندگيتان اختصاص دهيد .
به همسرتان بگوييد از همسري با او افتخار ميکنيد.
قدردان باشيد و تشکر کنيد.
.سال روز عقد و ازدواج را فراموش نكنيد و شادي هاي آن روز ها را به خاطر بياوريد و براي همديگر تعريف كنيد.
مشكلات زماني برطرف مي شود كه مقداري از مشكل را از طرف خودتان بدانيد.
.هميشه به خودتان بگويد اگر من فلان كار را نميكردم يا فلان مطلب را نميگفتم ؛ همسرم عصباني نميشد.
آيا ميدانيد با مشورت كردن چه قدر به همسرتان شخصيت ميدهيد.
مواظب باشيد به بهانع صميميت به همسرتان بي احترامي نکنيد.
.از عبارات کلي و منفي مثل تو هميشه .... تو اصلا .... تو هيچ وقت ... و تو خيلي ... استغاده نکنيد
براي برتر جلوه دادن خود او را تحقير نکنيد.
در مسايل جنسي اگر شما پيش قدم شويد ؛ به معني سبک بودن شما نيست .شوهران از زنان چه مي خواهند؟
خانم خوبم، کمکم کن براي فرزندانم يک قهرمان باشم.
از من و از کارهاي خوبي که کرده ام تعريف کن. فقط از کاستي هايم حرف نزن.
. نياز دارم که من هم همين را از تو بشنوم: « که دوستم داري و به عنوان يک شوهر و يک پدر به من افتخار مي کني».
يک شوهر به تحسين و احترام دائم نياز دارد. مشتاق است که بخش عمده آن را از همسرش دريافت کند.
به شوهرت احترام بگذار. علي رغم همه کمبودهايش
اگر فکر مي کني اشتباه مي کنم. راهنمايي ام کن تا به سمتي که فکر مي کني درست است بروم.
نخواه که بر من مسلط شوي و مرا به آن سو بکشاني.
وقتي دارم از خودم انتقاد مي کنم. وقتش نيست که بارم کني.
يكي از علل مهم انكه مردان خانه هاي خود را ترك مي كنند بخاطر ان است كه زنانشان نق مي زنند
هيچ چيز غرور مرد را مثل شادي زنش ارضا نمي كند چون هميشه آنرا مربوط به خود مي داند
گريه کردن واسه مرد نشانه ناتواني و ضعفشه
من از آشپزي تجملي تو خوشم مي آيد. اما اين آشپزي دارد مانع تنهايي و خلوت گاه و بيگاه مان مي شود.
خانمم به من اعتماد کن من به تاييد تو نياز دارم.
مرا با ديگر مردا مقايسه نکن
مردها دوست دارند مورد تائيد باشند و درنگاه همسرانشان فرمانروايان بي چون و چرا و مطلق حتي اگر واقعا اينگونه نباشد

علاقه مندی ها (Bookmarks)