دوست عزیز. زود ازدواج کردن خوبه. خیلی خوبه اما به شرطی که شرایط مهیا باشه. دوستان گفتند تقریبا همه پسرا توی یه سنی که احساس نیاز به ازدواج میکنن شرایطشو ندارند. بعضی ها به پشتوانه پدر و مادر ( از نظر اقتصادی) میرند جلو. سربازی هم نرفتند نرفتند.

داداش خود من که 3 سال از من کوچکتره چند سال پیش ازدواج کرد. به پشتوانه بابا. همون موقع که من میخواستم و نکردم. تازه دیپلم گرفته بود، شغل نداشت و سربازی هم نرفته بود. خانواده دختر هم چون بابا رو میشناختن و میدونستن بدون هیچ مشکلی قبول کردند. بابا براشون خونه گرفت و عروسی کردند و خیلی از هزینه های جاریشون رو هم پرداخت میکرد.

بعد مدتی که بابا ورشکسته شد زندگی اونا هم آسیب دید چون بابا مجبور شد خونه ای که داخلش بودند رو بفروشه و برن مستاجری. دیگه نمیتونست کمک حالشون هم باشه. دختر مردم هم بنده خدا دو سه سالی تحمل کرد دید انگار فایده نداره. توافقی جدا شدند.

حالا شما ببین چیکاره ای. من میخواستم روی پای خودم بایستم شدم این. الان خانواده ام بهم تکیه کردند. اما از خودم چیز قابل ذکری ندارم.

داداشم به پشتوانه بابا رفت جلو و ازدواج کرد و اینم حال و روزشه.

امیدوارم خوب فکر کنی و خوب تصمیم بگیری. نه مثل من خوبه و نه مثل داداشم
ممنونم از شما دوست گرامی و برادر بزگوار ..... خیلی عالی بود این پستتون و تا حدود زیادی مسیر رو برام روشن کرد .... ممنون میشم اگر تجربیاتی دارید یا دیدید بیشتر در اختیار برادر کوچیکتون بزارید